pinterest facebook twitter pinterest

RHIPSALIS H.CLADA

€ 69,00

Rhipsalis hangplanten voor binnen: vol en artistiek

  • Meer over dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

GRATIS BEZORGING IN NL
14 DAGEN ZICHTTERMIJN
1-5 DAGEN LEVERTIJD
VEILIG BETALEN

Bezorging in Nederland is inbegrepen in de prijs, op de Waddeneilanden bezorgen wij niet. Voor België bedragen de meerkosten 19,95 per bestelling (dus niet per artikel). Gezien de breekbaarheid van onze producten, bezorgen wij zo veel mogelijk zelf of met verwarmde vrachtwagens die direct naar uw adres rijden zonder overslag en zonder lopende banden in een distributiecentrum. Incidenteel en alleen als het product het toelaat, verzenden wij met Post NL (altijd aangetekend). Wij nemen van te voren contact op omtrent de bezorging en zullen zo veel als mogelijk rekening houden met uw voorkeuren. Mocht er onverhoopt niemand aanwezig zijn, dan proberen wij het bij één van uw buren en laten we u weten bij wie.

Bezorging vindt in de regel plaats tussen één en vijf werkdagen. Voor spoedbestellingen, neem van te voren svp even contact met ons op.

Mocht uw plant of pot toch niet bevallen, stuur deze dan binnen 14 dagen (bij ons retour ontvangen) naar ons terug. Indien wij de artikelen in goede orde ontvangen, ontvangt u binnen 7 werkdagen na ontvangst uw volledige aankoopbedrag terug. Let op: de kosten van retourzendingen worden niet vergoed en zijn door de grootte van de artikelen over het algemeen wat hoger dan bij een klein pakketje. Planten en potten die wij op uw specificatie samengesteld hebben, zijn uitgesloten van het retour/herroepingsrecht. Niettemin zullen wij waar mogelijk altijd meewerken om een passende oplossing te vinden, binnen de grenzen der redelijkheid.

Hangplanten binnen | Hip en elegant | Chicplants