Over ons

Chicplants staat voor kwaliteitsgroen: prachtige en bijzondere planten uit eigen kwekerij, een eigen collectie luxe potten en heel veel service. Bij ons kunt u zowel losse planten, losse potten en kant en klare combinaties van plant en pot bestellen, voor thuis of op kantoor. Laat u inspireren door onze unieke combinaties, of stel met het grootste gemak uw eigen combinatie samen. Chicplants heeft de meest exclusieve collectie planten en potten en is daarin onderscheidend. Ook kunt u ons bezoeken; wij werken samen met Van der Arend Tropical Plantcenter. Met meer dan 30 jaar aan ervaring, is er een specialistische kennis van planten en bomen opgebouwd. Ons kantoor en showroom zijn gevestigd in het Van Der Arend Tropical Plantcenter, klik hier voor het adres en de openingstijden.


Bij bestelling van planten ontvangt u altijd een goed verzorgingsadvies op maat. De prijzen op onze site zijn inclusief BTW. Onze bezorgtijd ligt in 95% van de gevallen tussen de 1 en 5 werkdagen. Contacteer ons svp voor de mogelijkheden van spoedbestellingen. Gezien de breekbaarheid en afmetingen van onze producten, bezorgen wij met een gespecialiseerd vervoerder. U kunt kiezen uit de standaard bezorging tot aan de deur begane grond of (tegen meerkosten) tweemans bezorging op etage. Onze betaalmogelijkheden zijn: iDeal, bankoverschrijving, Paypal en Creditcard.

 

 Wij wensen u veel plezier toe op onze site en bel of mail gerust indien u vragen heeft naar info@chicplants.com of 0174 403 632