CHICPLANTS - Elaine CHICPLANTS - Plantpots CHICPLANTS - About

Over ons

Chicplants is opgericht in 2011 en staat voor kwaliteitsgroen: prachtige en bijzondere planten van alleen de betere kwekers, een eigen collectie luxe potten en heel veel service. Bij ons kunt u zowel losse planten, losse potten en schitterende kant en klare combinaties van plant en pot bestellen, voor thuis of op kantoor. Laat u inspireren door onze unieke collectie plant en pot combinaties, of stel met het grootste gemak uw eigen combinatie samen. Chicplants heeft de meest exclusieve collectie planten en potten en is daarin onderscheidend.

Wat zijn betere kwekers? De betere kwekers zijn kwekers die de planten nog met de hand oppotten en die de planten goed de tijd en ruimte geven om extra mooi en vol te worden. Twee planten van dezelfde soort en dezelfde potmaat kunnen dus kwalitatief anders zijn. Vandaar een prijsverschil tussen producten die van het plaatje wellicht hetzelfde lijken, maar niet zijn. Leest u ergens 'vers van de kweker?' Dat kan niet, omdat er bijna geen kwekers zijn die meer dan drie soorten telen. Retailers verkopen derhalve niet vers van de kweker; wat vaak bedoeld wordt, is 'dropshipping.' Hierbij wordt uit de voorraad van de groothandel direct aan de consument geleverd. Daarnaast is vers van de kweker nog geen eens gunstig; de plant krijgt dan te maken met een te grote schok vanuit kwekerij naar huiskamer. Wij claimen dan ook geen loze 'vers van de kweker' belofte, maar verkopen uit onze eigen voorraad waarbij de planten voorbereid worden op de overgang naar de huiskamer of kantoor.

Bij bestelling van planten ontvangt u altijd een goed verzorgingsadvies op maat dat verder gaat dan "gemiddeld licht en matig water". De prijzen op onze site zijn inclusief BTW. Onze bezorgtijd ligt in 95% van de gevallen tussen de 1 en 5 werkdagen. Contacteer ons svp voor de mogelijkheden van spoedbestellingen. Gezien de breekbaarheid en afmetingen van onze producten, bezorgen wij alleen zelf of met een gespecialiseerd vervoerder. Onze betaalmogelijkheden zijn: iDeal, bankoverschrijving, Paypal en Creditcard.

Bent u een zakelijke klant, interieur ontwerper en of wilt u een groter aantal objecten plaatsen? Bestel direct online of vraag een prijs aan.

Wenst u graag een beplantingsadvies? Doorgaans bieden wij op woensdag en vrijdagmiddagen mogelijkheden om ons te bezoeken. Het beste maakt u een afspraak, zodat wij tijd voor u kunnen maken.

Ik wens u veel plezier toe op onze site en bel of mail gerust indien u vragen heeft!

Met vriendelijke groeten,

Elaine Penning
Directeur Marketing
Email: info@chicplants.com
Telefoon: 020 775 1990
CHICPLANTS - Combinations CHICPLANTS CHICPLANTS