Bestellen bij Chicplants is gemakkelijk en veilig!

Metal_Polished Aluminium PartnerBestellen is eenvoudig bij Chicplants. Onze prijzen zijn inclusief BTW, bezorging in Nederland is inbegrepen. België heeft meerkosten en gelden per hele bestelling (dus niet per artikel). Op de Waddeneilanden bezorgen wij niet. U kunt bij ons zowel kant en klare combinaties bestellen, losse planten en potten of uw eigen combinatie samenstellen. Indien u tegelijkertijd een plant en pot bij ons bestelt, maken wij deze kosteloos voor u op, als service. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, klikt u op “in winkelwagen.” Hierna ziet u een samenvatting van de door u geselecteerde producten en de prijzen. Dan kunt u kiezen om te bestellen als gast zonder een account aan te maken of een account aan te maken. Dit geeft het voordeel dat als u uw bestelling niet afmaakt, u een uur later of een dag later weer kunt inloggen en uw bestelling niet opnieuw hoeft aan te maken. Kiest u voor direct afrekenen, dan komt u in onze one step check out terecht; u hoeft slechts een beperkt aantal gegevens in te vullen op één overzichtelijke pagina. Op deze pagina kunt u uw favoriete betaalmethode kiezen: iDeal, credit card, paypal en bankgiro. Indien nodig, kunt u halverwege kiezen om terug te gaan en uw bestelling aan te passen. Bent u klaar, dan kiest u voor “nu betalen” en wordt uw bestelling vastgelegd.

Betalen: betaal veilig met uw favoriete methode: iDeal, Bankoverschrijving, Credit Card, Sofort/Direct Banking, Mister Cash, Paypal

Chicplants maakt voor de betalingsservice gebruik van de diensten van SISOW (www.sisow.nl), één van de grootste Nederlandse betalingsproviders voor webwinkels. Zowel onze one-step check out pagina als het betalingssysteem is beveiligd. U kunt dit zien aan het slotje van de beveiligde SSL verbinding op de one-step check out en betalingspagina’s. Een beveiligde en versleutelde pagina bezit een SSL certificaat, kijk maar naar het webadres dat u boven in uw browser venster ziet. Normaal staat hier http://www....., maar bij onze beveiligde one-step check out en betalingssysteem ziet u hier https://www.... staan. U raadt het wellicht al, de toegevoegde s achter http staat voor de S van het engelse “Secure”, wat in het Nederlands “Veilig” betekent. Uw betaling is altijd ten name van Chicplants BV.

  • Betaal met iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk afrekenen. iDEAL is direct gekoppeld aan uw eigen, vertrouwde internetbankier-programma, of u nu klant bent van ING, Rabobank, ABN AMRO of een andere bank. U betaalt op de vertrouwde manier die u al kent, zonder te hoeven registreren of een account aan te hoeven maken.

  • Betaal met Credit Card (Master, Visa, Maestro)

Betaal veilig met uw Master, Visa of Maestro credit card. Deze betalingen verlopen in een beveiligde omgeving en worden verzorgd door Sisow in samenwerking met Paybox. Uw betaling is ten name van Chicplants. Uw bank kan om de gebruikelijk verifiëring per Random Reader of e-Identifier etc. vragen.

  • Betaal op rekening (bankoverschrijving)

Indien u op rekening koopt, krijgt u de factuur toegestuurd per e mail. Deze dient u binnen 14 dagen te voldoen.

 

  • Betaal met Paypal

Ook dit gebeurt op verantwoorde wijze via een beveiligde verbinding. Indien u al een Paypal gebruiker bent, hoeft u geen account aan te maken. Gebruikt u Paypal voor de eerste keer, dan dient u wel een account aan te maken. Indien u de volgende keer weer een aankoop doet bij Chicplants, of bij één van de vele andere webwinkels die PAYPAL als betalingsmogelijkheid aanbieden, hoeft u niet weer te registreren. U kunt dan lekker snel betalen zonder opnieuw allerlei privacy gevoelige bankgegevens in te hoeven voeren. Paypal draagt zorg voor de veilige opslag, zoals in een kluis, van uw data (voor meer informatie, zie www. paypal.nl)

Verzenden en bezorgen met zorg!

Natural_Polystone Oval

Wij werken alleen met een gespecialiseerde bezorgdienst waarbij de producten handmatig gesorteerd worden en niet over een lopende band gaan. Gezien de breekbare aard en grote afmetingen van onze producten, zijn onze producten niet geschikt voor verzending per post of koerier. Per post en per koerier komen de producten op een lopende band terecht en met overslag, wat geen optie is voor de meerderheid van onze producten. Voorafgaand aan de bezorging nemen wij contact op, behalve bij kleine pakketjes. Bij de bestelling kunt u verzoeken mbt de bezorging doorgeven, waar mogelijk houden wij daar zoveel mogelijk rekening mee. In zeer incidentele gevallen verzenden wij aangetekend met PostNL, maar alleen als het product daar geschikt voor is. Bezorging is tot aan de deur begane grond; waar mogelijk ivm tijd en gewicht helpt de chauffeur, maar hij of zij is het niet verplicht. Indien u zeker wilt zijn van bezorging op etage, is dat op aanvraag mogelijk tegen meerkosten. Stuur ons svp een e mail met locatie, product en locatie, dan kunnen wij u de meerkosten offreren. De bezorgtijd kan dan wat langer zijn.

Retourneren en ruilen

Synthetics_Krappa Winding Partner Ja, u kunt gebruik maken van het herroepingsrecht voor losse potten. Versproducten zoals binnenplanten en hydrocultuurplanten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht omdat deze kunnen bederven binnen de bedenktermijn. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons schriftelijk (per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht. Doe dit voordat de herroepingstermijn is verstreken -binnen 14 dagen nadat u of een door u aangewezen derde (niet de vervoerder) de bestelling heeft ontvangen. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Stuur uw bestelling zo veel als mogelijk in de originele verpakking en voeg daar het modelformulier retourneren bij. Dit formulier kunt u HIER downloaden. De verpakking is erop gericht de kans op beschadiging tijdens vervoer zo veel mogelijk te beperken. Na ontvangst van uw herroepingsmelding, zullen wij binnen maximaal 14 dagen uw aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten terugbetalen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. Let op, onze producten zijn vaak wat groter en zwaarder en zijn dus duurder om terug te sturen dan bijvoorbeeld een overhemd of een CD.