RED BEAUTY

€ 129,00

Bijzondere kamerplanten online bestellen? De Philo Red Beauty is dé kamerplant voor een bijzonder en stijlvol interieur!

Potmaat in cm : 32
Hoogte in cm (circa) : 130
Bijzondere, mooie en sterke kamerplanten zijn nu ook online te bestellen! De Red Beauty is een prachtige, goed volgroeide en sterke kamerplant. De combinatie van van luchtwortels en wild en sierlijk groeiende, dieprode bladeren geeft één en al expressie en positieve spanning in uw interieur. De plant is ook gemakkelijk in de verzorging, zolang deze op een halflichte tot lichte standplaats staat. De vorm waarin de plant groeit kunt u manipuleren door af en toe de sierpot te draaien, de bladeren trekken naar de lichtbron toe. Deze bijzondere plant kan wat meer recht omhoog groeien of juist een wat bredere diameter hebben. U kunt ons uw voorkeur doorgeven, dan houden wij daar rekening mee. Geef uw plant een goede start en bespaar uzelf een hoop gedoe, gesleep en vieze vingers. Indien u tegelijkertijd naast deze bijzondere kamerplant een bijpassende sierpot bij ons online bestelt, kunt u de plant en pot direct door ons professioneel laten opmaken.

Deze plant is er ook met lichtgroen blad, de Green Beauty.Bestemd voor decoratie, niet geschikt voor consumptie. Andere benamingen: Philodendron, Filodendron

Extra informatie

Front Page Featured Product Nee
Potmaat in cm 32
Hoogte in cm (circa) 130
Moodimagery Nee
Extra Text Nee
Lichtbehoefte Gemiddeld

Beschikbaarheid: In voorraad

VEILIG BETALEN
1-5 DAGEN LEVERTIJD
BEZOEK OOK ONZE SHOWROOM
Bijzondere kamerplanten online bestellen | Chicplants