GREEN BEAUTY

€ 139,00

Bijzondere planten online bestellen? De Philo Green Beauty is dé plant voor avontuurlijke mensen met een spannend interieur!

Potmaat in cm : 32
Hoogte in cm (circa) : 120
Bent u al een poosje op zoek naar bijzondere planten en weet u niet waar u deze online kunt bestellen? Met deze Green Beauty heeft een parel gevonden. Het is een prachtige plant, bijzonder door de combinatie van luchtwortels en wild en sierlijk groeiende diepglanzende bladeren met een bijzondere vorm. De plant is ook gemakkelijk in de verzorging, zolang deze op een halflichte tot lichte standplaats staat. De vorm waarin de plant groeit kunt u manipuleren door af en toe uw sierpot te draaien, de bladeren trekken naar de lichtbron toe.

Deze bijzondere plant online bestellen? Geef ons uw voorkeur door!

Deze bijzondere plant kan wat meer recht omhoog groeien of juist een wat bredere diameter hebben. U kunt ons uw voorkeur doorgeven, dan houden wij daar rekening mee. Op de sfeerfoto ziet u een Green Beauty gecombineerd met de sierpot El Reino, een prachtige combinatie! Indien u tegelijkertijd naast deze bijzondere plant een mooie sierpot bij ons online bestelt, kunt u de plant en pot direct door ons professioneel laten opmaken. Heerlijk gemakkelijk.

Deze plant is er ook met donkerder blad, de Philodendron Red Beauty.Bestemd voor decoratie, niet geschikt voor consumptie. Andere benamingen: Philodendron, Filodendron

Extra informatie

Front Page Featured Product Nee
Potmaat in cm 32
Hoogte in cm (circa) 120
Moodimagery Nee
Extra Text Nee
Lichtbehoefte Gemiddeld

Beschikbaarheid: In voorraad

VEILIG BETALEN
1-5 DAGEN LEVERTIJD
BEZOEK OOK ONZE SHOWROOM
Bijzondere planten online bestellen | Chicplants

Andere klanten kochten ook :