FLOWER POT

€ 39,95

Bloempotten van echt Italiaans terracotta, hip én tijdloos, voor binnen en buiten. Kies uit maar liefst 4 maten. Let op: alleen te bestellen in combinatie met een plant.

Buitenhoogte in cm : 34
Buitendiameter in cm : 40
Bloempotten van mooi en kwalitatief Italiaans terracotta zijn helemaal vintage vandaag de dag en mogen weer gezien worden. Het zijn bloempotten met een goede value for money verhouding. Deze bloempotten kunnen met vrijwel iedere plant gecombineerd worden. De potten hebben een gat in de onderkant zodat overtollig water weg kan, erg handig indien u de potten buiten plaatst. Bij binnenplaatsing gebruikt u een kunststof inzethoes of een bijpassende schotel. Deze bloempotten vinden wij erg leuk met een wilde melange aan cactussen, in de grotere versies. Ook een Crassula met terracotta pot is een echte klassieker. Dé vintage combinatie anno 2014? Deze bloempotten met een mooie Kamerlinde!

Materiaal: Terracotta
Kan binnen en buiten geplaatst worden. Gebruik bij binnenplaatsing een kunststof inzethoes tegen vochtdoorslag en voor waterdichtheid of plaats een schotel.

Extra informatie

Front Page Featured Product Nee
Buitenhoogte in cm 34
Buitendiameter in cm 40
Binnenhoogte in cm Nee
Binnendiameter in cm Nee
Extra Text Nee
Plaatsing Binnen en buiten
Materiaal Terracotta
Materiaal Nee
Moodimagery Nee

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 39,95
VEILIG BETALEN
1-5 DAGEN LEVERTIJD
BEZOEK OOK ONZE SHOWROOM
Bloempotten | Chicplanrs