Exclusieve plantenpotten | Chicplants

Gepost op december 5, 2013. door Elaine

Hier vindt u een overzicht van de materialen en ontwerpen van exclusieve plantenpotten en kunt u direct uw exclusieve plantenpotten online bestellen.

Exclusieve plantenpotten komt u veel tegen in hotels, restaurants, kantoren en congres centra. Als consument is het niet altijd makkelijk deze mooie potten te vinden, terwijl ook thuis zo'n prachtige, exclusieve plantenpot erg mooi kan staan. Of wellicht bent u facility manager of event manager en wilt u zich eens goed oriënteren? Wij geven u graag een overzicht van de meest gebruikte materiaalsoorten en uiteenlopende ontwerpen.

Exclusieve plantenpotten van parelmoer schelp: de laatste jaren zien we veel designs waar gebruik wordt gemaakt van (parelmoer) schelp. Deze schelpen zijn een bijproduct van de gecultiveerde zoetwater parel industrie. De potten zijn kostbaar omdat alleen de beste en mooiste schelpen gebruikt worden en met de hand bewerkt worden. De stukken worden één voor uitgezocht en op maat gezaagd. De schelpen worden daarna stuk voor stuk gepolijst, waarna ze handmatig op de body's van de potten worden aangebracht. Aanvankelijk waren deze exclusieve plantenpotten alleen verkrijgbaar in een parelmoer créme kleur, maar tegenwoordig ook in mooie bruin en roze tinten en zwart.

Exclusieve plantenpotten van bladzilver en bladgoud: zoekt u een exclusieve, chique en subtiele plantenpot? Dan zijn plantenpotten van exclusief bladzilver en bladgoud een mooie optie. Bladzilver en bladgoud is prachtig ingetogen en getuigt van smaak, stijl en klasse. Er zijn verschillende soorten plantenpotten van bladzilver en goud, zowel in vormgeving als in afwerking. De afwerking vormt een belangrijk verschil. Zo kunt u kiezen tussen bladzilver en bladgoud potten met of zonder laklaag. Zonder laklaag geeft u een natuurlijkere uitstraling, maar dan heeft uw pot ook minder bescherming tegen krasjes en kleine beschadigingen. De bladzilver en bladgoud potten met laklaagjes hebben een mooie en subtiele glans en zijn een stuk beter beschermt tegen krassen en kleine beschadigingen. Deze exclusieve potten van bladzilver of bladgoud met beschermende laklaag zijn vaak ietsje duurder.

Exclusieve plantenpotten

Exclusieve plantenpotten van eierschaal mozaïek:  zoekt u een exclusieve plantenpot met een verhaal? Dan zijn plantenpotten met een ingelegd mozaïek van eierschaal leuk om   eens naar te kijken. De bodies van deze plantenpotten zijn meestal van een sterke, duurzame basisstof zoals polyester of een mengvorm met polyester. Daarna worden de stukjes gebroken eierschaal met de hand ingelegd. Stelt u zich eens voor wat een werk dat is! De waarde zit hem dus niet zozeer in de grondstoffen, maar in het artisanale en langdurige bewerkingsproces. Deze plantenpotten met een mozaïek worden overigens niet alleen met eierschaal bewerkt. Er zijn ook hele exclusieve potten en vazen met een eierschaal van parelmoer schelp!

Exclusieve design potten van kunststof:  leuk voor een modern of zakelijk interieur. Kunststof plantenpotten hoeven helemaal niet goedkoop of standaard te zijn! Houdt u niet zo van pracht en praal, maar wel van luxe en design? Dan zijn exclusieve plantenpotten van jonge, upcoming designers erg leuk. Denk bijvoorbeeld eens aan plantenpotten van het merk Vondom, ook bij ons te bestellen. De pot vormt dan meer een meubel en een design statement en de plant maakt het af. De strakke lijnen en de innovatieve vormgeving maken uw pot een exclusieve eye catcher in uw interieur.

Exclusieve plantenpotten van natuurlijke materialen: potten met authentiek tintje en een vleugje luxe. Eén van onze meest populaire series zijn de exclusieve plantenpotten met natuurlijke materialen. Parelmoer schelp hebben we hierboven al genoemd, maar denk ook eens aan gedroogde bananenbladeren of gedraaide bananenbladeren. Ook zijn er hele mooie potten van een mix van kunststof en gemalen steen. Hierdoor blijft uw exclusieve pot mooi licht, maar toch met een heel natuurlijk uiterlijk. Dit is een goed alternatief voor keramiek, wat echt heel erg zwaar is. De favoriet blijft toch wel onze exclusieve plantenpot van gedroogde en gestreken bananenbladeren. Daarna worden de bladeren één voor één op de pot geplakt. Een paar mooie laklaagjes geven de pot bescherming tegen krassen en verkleuren. Pot Banana is een mooie, exclusieve plantenpot met een hele rustige en natuurlijke uitstraling!

Hier vindt u een selectie van onze exclusieve plantenpotten en bestelt u uw exclusieve plantenpotten direct online.


Deze blog staat in Exclusieve plantenpotten, Hoge plantenpotten, Planten en potten en is tagged met exclusieve potten, exclusieve plantenbakken, bloempotten, exclusieve plantenpotten, plantenpotten

Opmerkingen