Exclusieve en winterharde planten en bomen voor in de tuin

Hier vindt u een selectie van ons assortiment exclusieve en winterharde bomen en tuinplanten. Onze bomen en planten worden door ons geselecteerd en direct geïmporteerd uit Spanje en Italië. Bij ons vindt u niet het grootste assortiment, maar wel een heel exclusief assortiment. U kunt deze prachtige bomen en planten voor in de tuin gemakkelijk online bestellen, of kom kijken in onze showroom-en kas. Indien u bij uw exclusieve en winterharde tuinplant
ook een mooie sierpot bestelt, kunt u het geheel door ons laten oppotten. Dat scheelt u erg veel werk en veel gesjouw, zeker bij de grotere potmaten. Bij elke plant staat de mate van winterhardheid aangegeven, sommige planten zijn winterharder dan de andere.
Let op: Buiten het seizoen kan de beschikbaarheid van onze tuinplanten beperkt zijn (september-maart).

Prijs
  Alles verwijderen
 1. € 1.350,00 - € 1.500,00
Lichtbehoefte
Waterbehoefte

1 artikel(en)

per pagina
 • arrow
  300cm
  Totaal
  130cm
  diameter
  POT

  A OLEA GALEA

  € 1.499,00
  Extra grote Bonsai olijfboom, exclusieve soort ...

1 artikel(en)

per pagina

Geef uw tuin allure met luxe winterharde tuinplanten

Bij Chicplants worden alle tuinplanten en bomen met de hand uitgezocht zodat u verzekerd bent van een mooi exemplaar. Bij twijfel kunnen wij na ontvangst van uw bestelling eventueel een foto naar u mailen. De levertijd is dan doorgaans wat langer. Als één van de weinige leveranciers, leveren wij ook potten die groot genoeg zijn voor deze prachtige, exclusieve tuinplanten.

Verzorging van uw winterharde tuinplanten

Bij aanschaf van uw exclusieve plant voor in de tuin ontvangt u een goed verzorgingsadvies; hou verder goed rekening met de mate van winterhardheid. Bijna alle planten wensen een standplaats met op een zondag minimaal ca. drie uur zonlicht. Zet een exclusieve olijf of Chamaerops dus niet op een schaduwplek.