Ficus Lyrata online bestellen met of zonder sierpot

De Ficus Lyrata is een echte blikvanger en veel gezien in de woonbladen en de mooiste interieurs. De Lyrata kamerplant is er in veel verschillende vormen en modellen, de één nog mooier dan de andere. De Lyrata is een fijne plant voor kwekers; het is een sterk gewas en geeft de betere kweker legio mogelijkheden om uit passie prachtige vormen te kweken. Ook thuis is de Lyrata een fijne plant, deze Ficus soort is vrij gemakkelijk in de verzorging maar zet de Ficus Lyrata niet te donker en laat de aarde niet uitdrogen. De verschillende vormen van de Lyrata ziet u hieronder. Kies voor een mooie, losse Lyrata of een luxe plant en pot combinatie. Ook kunt u natuurlijk zelf uw favoriete Lyrata uitkiezen en er een mooie pot bij kiezen, wij potten de combinatie dan gratis voor u op. Uw Lyrata online bestellen en kopen was nog nooit zo gemakkelijk!

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Vioolbladplant | Chicplants
  FICUS LYRATA
  € 149,00
  Potmaat 36 cm HoogtePlants 160 cm
 2. Grote Ficus Lyrata kamerplant met stam
  LYRATA DRAAI
  € 149,00
  Potmaat 32 cm HoogtePlants 150 cm

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ficus Lyrata online bestellen altijd met verzorgingsadvies

De Ficus Lyrata staat het liefst op een half lichte tot lichte standplaats. De plant geeft zelf goed aan of deze te nat of te droog staat. Indien de Ficus Lyrata te droog staat, geeft deze droge, bruine randen aan de bladeren. Indien de plant te nat staat, geeft deze zwarte vlekken in het blad. Stof uw Ficus Lyrata af en toe af en draai de pot eens per maand een halfslag.

Uw Ficus Lyrata bestelt u online met of zonder sierpot

Een Ficus Lyrata online bestellen is heel eenvoudig bij Chicplants. U kunt de plant met of zonder sierpot bestellen. Kies een mooie kant en klare combinatie uit, of stel uw eigen combinatie samen. Bij een hoge Ficus Lyrata bestelt u het beste een lage sierpot, bij een lage Ficus Lyrata is een hoge pot het mooiste. Bestel nu met een gerust hart uw Ficus Lyrata online.