CHICPLANTS - altijd stijlvolDe belangrijkste bestelinformatie
De prijzen op onze site zijn inclusief BTW. België heeft meerkosten (zie bezorging hieronder). De maten van de planten zijn inclusief de wortels, dus van de vloer tot aan de top. De maten van de planten zijn indicatief. Het kan dat de ene plant net wat hoger of net wat korter is. De foto's van de planten zijn eenmalig, maar we doen altijd ons best om een zoveel mogelijk gelijkend exemplaar uit te zoeken. Indien u tegelijkertijd bij ons een plant en een pot bestelt, potten wij deze als service voor u op, op professionele wijze. Plant en pot combinaties die we op uw specificatie voor u opgepot hebben, kunnen niet geretourneerd worden. Vers producten zoals binnenplanten en hdyrocultuurplanten kunnen niet geretourneerd worden omdat deze kunnen bederven binnen de bedenktermijn. Losse potten kunnen wel geretourneerd worden. Let op: de kosten van retourzending zijn voor u en door de maat kunnen de verzendkosten wat hoger zijn dan bijvoorbeeld die van een T-shirt of een CD. Meer informatie omtrent retourneren vindt u hier.

De belangrijkste betaalinformatie
Chicplants biedt u de volgende betaalmethoden: iDeal, Credit Card (Mastercard, Maestro en Visa), Paypal, en bankoverschrijving. Sisow verzorgt de iDeal en credit card betalingen voor Chicplants. U hoeft bij ons niet in te loggen of te registreren om een bestelling te plaatsen. Uw bestelling plaatst u op één overzichtelijk formulier, u hoeft niet op vier verschillende pagina's allerlei data in te geven.

De belangrijkste bezorginformatie
De bezorgkosten zijn voor Nederland inbegrepen. Bijna alle bestellingen worden door onze gespecialiseerde vervoersdienst verzorgd ivm de fragiliteit van de producten. Wij nemen van te voren contact op omtrent de bezorging en zullen zo veel als mogelijk rekening houden met uw voorkeuren. Mocht er onverhoopt niemand aanwezig zijn, dan proberen wij het bij één van uw buren en laten we u weten bij wie. Wij bezorgen tot aan de voordeur begane grond, waar mogelijk in verband met tijd en gewicht helpen wij met tillen, maar de chauffeurs zijn dit niet verplicht. Indien u zeker wilt zijn van bezorging op etage, is dat op aanvraag mogelijk tegen meerkosten. Stuur ons svp een e mail met locatie, product en locatie, dan kunnen wij u de meerkosten offreren. De bezorgtijd kan dan wat langer zijn.

Bezorging vindt in de regel plaats tussen één en vijf werkdagen, uitzonderingen zijn mogelijk en ook België kan wat langer duren. Let op: bij vorst kan het zijn dat de bezorging langer duurt indien de door u bestelde plant gevoelig is voor de kou. Voor spoedbestellingen, neem van te voren svp even contact met ons op. Indien uw adres moeilijk te vinden is of het alleen op bepaalde tijden toegestaan is om te laden of lossen, geef het svp even aan ons door via het opmerkingen veld bij uw bestelling. Voor internationale bestellingen buiten België kunt u vrijblijvend de bezorgkosten aanvragen.
For international orders outside Belgium, please feel welcome to ask us for a quote.
Overzicht bezorgkosten Nederland:
Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Noord-Brabant: 0,-
Drenthe, Gelderland, Overijssel: 0,-
Limburg, Groningen, Friesland, Zeeland: 0,-
Overzicht bezorgkosten België:
Antwerpen: 29,-
Belgisch Limburg: 39,-
Vlaams Brabant: 49,-
Oost Vlaanderen en West Vlaanderen: 59,-
Waals Brabant, Henegouwen, Namen en Luik: 69,-


Overige vragen

Vragen omtrent de planten en potten

Vragen omtrent de gebruikte symbolen en legenda

CHICPLANTS - altijd stijlvol

Vragen omtrent het bestellen

Vragen omtrent het betalen

Vragen omtrent het verzenden

Vragen omtrent retourneren en ruilen

Overige vragen

 

Vragen omtrent planten en plantenpotten

  • Zijn de planten van Chicplants vers? Hoe worden ze bezorgd?

Ja, de planten van Chicplants zijn vers en komen zelfs veelal uit eigen kwekerij! Vers is een vreemd begrip voor grote planten, een grote plant is ouder en daarmee sterker dan een jonge plant. De juiste vraag is of de planten goed bezorgd worden vanuit onze kas naar u thuis zonder overslag zoals bij DHL of koeriers. Juist dit is erg belangrijk bij planten. Geen lopende band werk. De temperatuur moet namelijk goed zijn (niet te hoog, niet te laag, onverwarmd vervoer is riskant). De planten mogen ook niet lang in doorvoer blijven staan of in een opslag van een koerier of distributie centrum in verband met de watergift, tocht en daglicht behoefte. Onze planten komen direct uit onze kas en worden klaar gemaakt voor bezorging onder verantwoorde klimatologische omstandigheden. Het transport wordt verzorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Dus geen val- en breek werk met lopende banden in distributiecentra. Indien de temperatuur in de winter te laag is, informeren wij u en kan het zijn dat de levertijd wat langer is.

  • Ontvang ik precies die plant die ik op de afbeelding heb gezien? Wat is de digitale fotoservice?

U ontvangt precies dezelfde soort plant. Als u een areca lutecens heeft besteld, ontvangt u ook een areca lutecens en geen areca catachu. Houdt er wel rekening mee dat planten levende wezens zijn en geen enkele plant identiek is. Dit betekent dat een plant net ietsje voller of minder vol kan zijn dan de plant op de afbeelding, of misschien net een steeltje meer of minder heeft. Omdat planten leven en groeien, kan de ene plant net iets langer of korter zijn dan de andere. Desalniettemin kunt u ervan op aan dat wij er altijd naar streven om uw plant zo veel mogelijk te laten lijken op de plant van de afbeelding op de site. Bij planten vanaf 99,- euro die onderling erg verschillen, zoals Lyrata’s en Cactussen, kunnen wij u in de meeste gevallen na bestelling en voorafgaand aan levering een paar foto's van een paar exemplaren sturen. Ook kunt u op de bestel pagina in een vrij tekst veld, speciale wensen met betrekking tot uw plant en pot doorgeven. Wij proberen daar dan zo goed mogelijk rekening mee te houden. Bij twijfel nemen we vooraf contact met u op.

  • Waarom staan er ± symbolen bij de afmetingen van de planten?

Er staan ± symbolen bij de afmetingen van de combinaties omdat deze uit een levend deel en een niet levend deel bestaat. Het niet levende deel, de pot heeft vaste afmetingen. Het levende deel, de plant heeft een indicatieve hoogte en breedte aangezien van een levend wezen als een plant geen twee dezelfde zijn, net als bij mensen. Ook als een plant van dezelfde potmaat en soort is, kan deze net wat groter of net wat kleiner zijn uitgevallen. Desalniettemin zorgen onze mensen ervoor dat u altijd een plant en pot combinatie in dezelfde verhouding ontvangt als op de afbeelding. U dus zult nooit een te kleine plant of te grote plant voor de desbetreffende pot ontvangen. Ook zetten wij ons met passie in om voor u een heel mooi exemplaar uit te zoeken.

  • Kan ik ook een andere combinatie / mix & match of een andere maat plant bestellen of een hydrocultuur plant?

Ja, dat kan, u kunt een losse plant en pot selecteren en deze in de winkelmand plaatsen. Indien u een plant en pot bij ons tegelijkertijd bestelt, bieden wij u aan deze voor u op te potten. Bij twijfel of het past qua afmetingen / verhoudingen, neem svp van te voren even contact met ons op, via info@chicplants.com. Indien u een combinatie samenstelt en bestelt die echt niet past, nemen wij pro-actief contact met u op.

  • Zijn de prijzen inclusief BTW?

Ja, de prijzen zijn inclusief BTW.

  • Heb ik garantie op de planten en potten?

Wij verkopen alleen kwaliteitsproducten en premium kwaliteitsplanten. Daardoor staan wij in voor onze producten. Heeft u een probleem met uw plant, neem dan een foto en mail deze naar ons. Dan kijken wij wat er aan de hand is met uw plant en geven wij u advies. Mocht uw plant het bij een goede verzorging en standplaats dan alsnog toch niet halen, neem dan contact op en wij kijken samen hoe we u kunnen helpen. U ontvangt van ons korting op een vervangplant. De hoogte van de korting hangt af van hoe lang geleden uw plant geplaatst is. Staat uw plant al een paar jaar en heeft u een vraag over uw plant? Bel of mail ons gerust, we helpen u graag.

  • Hoe weet ik hoe ik mijn plant moet verzorgen?

Op de product pagina, naast de productbeschrijving, staat een beknopt verzorgingsadvies. Dit advies bestaat uit drie elementen: een zonnetje voor de lichtbehoefte, een gietertje voor de waterbehoefte en een thermometer die de ideale temperatuur voor de plant weergeeft.

Bovenal sturen wij u, na ontvangst van uw bestelling, een e-mail met een op maat gemaakt verzorgingsadvies voor uw plant. Lees u ook het artikel op onze blog: ”Hoeveel water geef ik mijn plant?”

Daarnaast, hebben we onder verzorging de belangrijkste, algemene planten verzorgingsregels weergegeven. 

  • Wat is het verschil tussen een hydrocultuur plant en een gewone grondplant?

Een hydrocultuur plant is extra gemakkelijk in de verzorging en hoeft u doorgaans minder vaak water te geven. Wel zijn er minder soorten beschikbaar op hydrocultuur en kunnen de planten net wat ieler zijn.

De meeste mensen kennen alleen grondcultuur planten. Dit zijn de “normale” planten, deze staan met de wortels in potgrond. Hydrocultuur planten staan met hun wortels in hydrokorrels, korreltjes van klei die water vasthouden. In tegenstelling tot de wortels van normale planten, zijn de wortels van hydrocultuur planten hiervoor geschikt gemaakt, waardoor hydrocultuur planten ook vaak net wat duurder zijn. De hydrokorreltjes houden niet alleen water vast, maar geven ook water af. De hydroplant kan hiervan drinken wanneer deze daar behoefte aan heeft. De korreltjes laten daarnaast zuurstof door zodat de wortel en daarmee de plant ook zuurstof kan opnemen. De watermeter helpt u de juiste hoeveelheid water te geven. Er is wel één belangrijk aandachtspunt: nadat de watermeter laag staat, dient u nog een dag of drie tot vijf te wachten, voordat u de meter weer bijvult tot medium. Dat betekent dat u de meter zo wel in de gaten moet houden, zodat u omgeven weet wanneer de meter op 0 is komen te staan.

Als alternatief kunt u ook een vochtigheidsmeter aanschaffen bij aankoop van uw grond plant, deze geeft op elk gewenst moment aan hoe nat of droog de kluit nog is. De meeste bijzondere / avontuurlijke planten zijn overigens niet beschikbaar op hydrocultuur, dat aanbod is net wat beperkter.

  • Geeft Chicplants ook advies?

Ja, Chicplants geeft ook advies. Wij kunnen u zowel stilistisch adviseren alsmede omtrent type plant en plaatsing. Het is voor ons een plezier u te mogen adviseren bij het maken van uw keuze! Bent u particulier? Bel of mail met 0174 403 632 / info@chicplants.com

Bent u een zakelijke of particuliere klant en wilt u direct van de site meer dan 7 artikelen bestellen? Bel of mail ons indien u vrijblijvend een korting wilt aanvragen.

Bent u zakelijke klant en ontvangt u graag advies op uw locatie uit ons bredere aanbod? Wij kunnen door het gehele land (excl. Wadden) bezorgen op project basis en onderhoud aanbieden. Indien wij bij u langskomen, bekijken we de standplaatsen, meten we de afmetingen op, meten we de lichtwaarden met een LUX meter, kijken we naar de verschillende opties aan potten en planten aan de hand van boeken en afbeeldingen. Wij kijken ook naar de stijl van uw kantoor en de gewenste uitstraling, zodat de beplanting ook echt iets doet met mensen en inspireert. Daarnaast geven we eerlijke voorlichting over de verschillende nadelen en voordelen van het kopen, huren of het leasen van kantoorbeplanting. Desgewenst kunnen we u ook alleen adviseren omtrent deze fundamentele keuzen en van een second opinion voorzien.

Wij niet afhankelijk zijn van de inkomsten van het onderhoud van de beplanting en zien onderhoud meer als service dan als verdienmodel. Daarin zijn wij duidelijk onderscheidend ten opzichte van collega's in de sector. Derhalve is ons advies geheel objectief en geven u de meest geschikte optie mbt financiële constructie, plantsoort, potkeuze en onderhoud. Op de lange termijn is onderhoud het duurst en vaak krijgen wij telefoontjes van bedrijven waar de accountant of boekhouder aan de bel heeft getrokken ivm hoge jaarlijkse lease/huur/onderhoudskosten. Groot onderhoud eens per kwartaal is ook mogelijk indien u het water geven in-house kunt verzorgen. Indien het onderhoud goed te doen is en u wilt het zelf doen, zullen wij de vereiste informatie ook met u delen en niet afschermen. Indien het echt te donker is, zijn wij eerlijk en zullen wij kunstplanten adviseren. Bel ons nu voor een afspraak en een stijlontwerp met concrete combinaties van mooie planten en potten en een vrijblijvende offerte.

  • Zijn de plantenpotten van Chicplants waterdicht?

Dat ligt aan de pot. Potten van keramiek bijvoorbeeld zijn niet waterdicht, potten van 100% kunststof wel. Bij kant en klare combinaties plaatsen  een inzethoes. Bij bestelling van losse potten heeft u de mogelijkheid om een kunststof inzethoes mee te bestellen, dat beschermt voor waterdichtheid en tegen vochtdoorslag. De hoezen houden ook uw pot mooi schoon aan de binnenkant. Potten zijn er in heel veel verschillende maten, inzethoezen in iets van 15 maten. We zoeken altijd de best passende maat voor uw pot uit. Soms zult u een klein randje van uw inzethoes af moeten knippen indien uw sierpot tussen twee inzethoes maten valt.

  • Waarom hebben de losse plantenpotten soms een buiten- en een binnenafmeting?

Sommige plantenpotten hebben een buitenafmeting die bijna gelijk is aan de binnenafmeting. Dit betekent dat de pot geen dubbele, verhoogde bodem heeft. De potten waarbij u een groot verschil ziet tussen de buitenafmeting en de binnenafmeting, hebben een dubbele en verhoogde bodem. 

 • Hebben jullie ook een winkel / kan ik jullie bezoeken? Ja, wij hebben een showroom en kas en verwelkomen u graag. Lees hier meer over de bezoekmogelijkheden.

Vragen omtrent legenda symbolen

  • Wat betekenen het zonnetje, het gietertje en de thermometer?

Rechts naast de afbeeldingen van de Chicplants pot-plant combinaties staat een beknopt verzorgingsadvies. Dit advies bestaat uit drie elementen: een zonnetje voor de lichtbehoefte, een gietertje voor de waterbehoefte en een thermometer die de ideale temperatuur voor de plant weergeeft. Een licht zonnetje staat voor veel licht (maar nooit direct zonlicht), een donker zonnetje betekent dat uw Chicplant de voorkeur geeft aan een wat donkerdere standplaats. Een vol gietertje staat voor gemiddeld tot veel water, een bijna leeg gietertje staat voor weinig water. Bij bestelling van een plant ontvangt u altijd een verzorgingsadvies op maat.

Vragen omtrent bestellen

  • Hoe bestel ik bij Chicplants?

Bestellen is eenvoudig bij Chicplants. Kies uit mooie, kant en klare combinaties, of stel uw eigen combinatie samen of bestel een mooie, losse plant of pot. Indien u een losse plant en een losse plant tegelijkertijd bij ons aanschaft, potten wij de plant en pot voor u op als service. Dan vullen wij de pot voor u op, plaatsen een inzethoes, doen wat hydrokorreltjes op de bodem, plaatsen de kluit en vullen het geheel mooi af met voedende aarde. Zo geeft u uw plant een goede start.

Nadat u uw favoriete artikelen uitgekozen heeft, klikt u op “in winkelwagen.” Hierna ziet u een samenvatting van uw bestelling en nogmaals de prijs inclusief BTW. Dan kunt u kiezen om te bestellen als gast zonder registratie of ook een account aan te maken. Dit geeft het voordeel dat als u uw bestelling niet afmaakt, u een uur later of een dag later weer kunt inloggen en uw bestelling niet opnieuw hoeft aan te maken. Kiest u voor direct bestellen, dan komt u in onze one step check out terecht; u hoeft slechts een beperkt aantal gegevens in te vullen op één overzichtelijke pagina. Ook kunt u hier in een vrij tekst veld een opmerking of verzoek toevoegen. Op deze pagina kunt u uw favoriete betaalmethode kiezen: iDeal, credit card, Paypal en bankoverschrijving. Indien nodig, kunt u halverwege kiezen om terug te gaan en uw bestelling aan te passen. Bent u klaar, dan kiest u voor “plaats bestelling” en wordt uw bestelling vastgelegd en wordt u doorgeleid naar de door u gekozen betaaloptie, middels een beveiligde verbinding.

  • Kan ik bij Chicplants ook een spoedbestelling doen?

Ja, dat kan, maar neem svp van te voren even contact met ons op, telefonisch op 0174 403 632 of via info@chicplants.com. Dan kijken wij of wij en hoe wij aan uw wensen kunnen voldoen en of daar eventueel extra kosten aan verbonden zijn.

  • Kan ik een plant of pot cadeau doen en op een ander adres laten bezorgen?

Ja, dat kan! Een mooie plant of pot is een heel leuk en origineel cadeau met een stukje schoonheid en emotie. Indien u deze als verrassing wilt laten bezorgen, vult u op de one-step check out pagina bij het afleveradres het adres in waar u het cadeau wilt laten bezorgen. Ook bieden wij de mogelijkheid om een wens of felicitatie bij te sluiten, zonder extra kosten. U kunt uw persoonlijke boodschap invullen op onze one step check out pagina, onder „Cadeaubericht toevoegen." 

  • Kan ik ook een zakelijke bestelling plaatsen?
   Chicplants levert zowel aan particuliere klanten als zakelijke klanten. Bij bestelling van meer dan 7 artikelen van onze site, te bezorgen op hetzelfde adres kunt u een vrijblijvende korting aanvragen. U kunt bij uw bestelling een apart bezorg- en factuur adres invullen.
 • Kan ik ook een andere combinatie / mix & match of een andere maat plant bestellen?

Ja, dat kan, neem bij twijfel gerust contact met ons op. Wij helpen u graag en hebben een groter aanbod dan wat u op de site ziet.

  • Potten jullie de planten ook op?

Indien u een kant en klare combinatie van plant en pot op onze site kiest en bestelt, dan komen deze opgepot bij u aan of potten wij deze voor u ter plaatse op.  Indien u een losse plant en een losse pot bij ons op de site, tegelijkertijd bij ons bestelt, potten wij deze voor u op als service! Indien u alleen een losse plant of een losse pot bij ons bestelt, kunnen wij deze niet voor u oppotten.

Vragen omtrent betalen

  • Met welke betaalmogelijkheden kan ik betalen bij Chicplants? Is het veilig?

Chicplants maakt voor de betalingsservice gebruik van de diensten Sisow (www.sisow.nl), één van de grootste Nederlandse betalingsproviders voor webwinkels. Uw betaling is altijd ten name van Chicplants BV. Zowel onze one-step check out pagina als het betalingssysteem is beveiligd. U kunt dit zien aan de s achter http en / of het slotje van de beveiligde SSL verbinding dat verschijnt in de browser op de one-step check out en betalingspagina’s. Een beveiligde en versleutelde pagina bezit een SSL certificaat, zie het webadres dat u boven in uw browser venster ziet. Normaal staat hier http://www....., maar op onze beveiligde one-step check out en betalingssysteem ziet u hier https://www.... staan. U raadt het wellicht al, de toegevoegde s achter http staat voor de S van het Engelse “Secure”, wat in het Nederlands “Veilig” betekent. Alle browsers laten de extra s zien, niet alle browsers laten het slotje zien, maar de beveiliging is even sterk. Als u Google Chrome als browser gebruikt, krijgt u zowel de extra s als het slotje te zien. Indien u Firefox als browser gebruikt, ziet u wel een extra s, maar geen slotje. Voor creditcard betalingen maken wij gebruik van van het alom bekende en eveneens beveiligde Paypal (www.paypal.nl).

Nadat u uw bestelling heeft ingevoerd kunt u uw favoriete betaalwijze kiezen uit de volgende mogelijkheden:

 • Betaal met iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw Chicplants afrekenen. iDEAL is direct gekoppeld aan uw eigen, vertrouwde internetbankierprogramma, of u nu klant bent van ING, Rabobank, ABN AMRO of een andere bank. U betaalt op de vertrouwde manier die u al kent, zonder te hoeven registreren of een account aan te hoeven maken. Betalen met iDeal is gratis.

 • Betaal met Credit Card (Master, Visa, Maestro)

Betaal veilig met uw Master, Visa of Maestro Credit Card. Ook onze Credit Card betalingen worden binnen een beveiligde omgeving verzorgd door Sisow. Uw eigen bank kan om de gebruikelijke verifiëring vragen middels E-dentifier, Random Reader etc. Uw betaling is altijd ten name van Chicplants.

 • Betaal op rekening

Indien u op rekening koopt, kiest u voor betalen met acceptgiro en ontvangt u uw factuur per e mail.

 

Betaal met Paypal

Ook dit proces gebeurt op verantwoorde wijze via een beveiligde verbinding. Indien u al een Paypal gebruiker bent, hoeft u geen account aan te maken. Gebruikt u Paypal voor de eerste keer, dan dient u wel een account aan te maken. Indien u de volgende keer weer een aankoop doet bij Chicplants, of bij één van de vele andere webwinkels waar u met Paypal kunt betalen, hoeft u niet weer te registreren. U kunt dan lekker snel betalen zonder opnieuw allerlei privacy gevoelige bankgegevens in te hoeven voeren. Paypal draagt zorg voor de veilige opslag, zoals in een kluis, van uw data (voor meer informatie, zie www. paypal.nl).

Vragen omtrent bezorgen

   • Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?

Onze standaard levertijd is 1 tot 5 werkdagen voor Nederland, België kan wat langer duren. Op de Waddeneilanden bezorgen wij niet. Bij vorst kan de levering van planten wat langer duren.

Wij bezorgen met een gespecialiseerde vervoerder zonder overslag of lopende band omdat de meerderheid van onze producten daar niet geschikt voor zijn. Wij nemen voorafgaand aan bezorging (ma-vrijdag) contact met u op. Op de dag zelf in de ochtend ontvangt u per e mail een indicatie van de tijd. Wij bezorgen tot aan de deur begane grond, waar mogelijk qua tijd en gewicht wordt geholpen, maar de chauffeur is het niet verplicht. Mochten wij u niet thuis treffen en kan er niet bij de buren bezorgd worden, dan kan het zijn dat aan een tweede bezorgpoging kosten verbonden zijn.

   • Hoe worden de planten bij mij bezorgd?

U wilt graag dat uw kamerplant en of pot piekfijn bij u aankomt en dat kan best een zorg zijn bij bestelling van deze producten via het internet. Daarom bezorgen wij veelal met onze gespecialiseerde bezorgdienst zonder overslag of lopende band.

   • Berekent Chicplants bezorgkosten, en zoja, hoeveel?

Overzicht bezorgkosten Nederland:
Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Noord-Brabant: 0,-
Drenthe, Gelderland, Overijssel: 0,-
Limburg, Groningen, Friesland, Zeeland: 0,-
Op de Waddeneilanden kunnen wij niet bezorgen.

Overzicht bezorgkosten België:
Antwerpen: 29,-
Belgisch Limburg: 39,-
Vlaams Brabant: 49,-
Oost Vlaanderen en West Vlaanderen: 59,-
Waals Brabant, Henegouwen, Namen en Luik: 69,-

   • Bezorgt Chicplants ook op de Waddeneilanden en in België?

Op de Waddeneilanden kunnen wij niet bezorgen, Chicplants bezorgt wel in België, de meerkosten gelden per bestelling, dus niet per product: Antwerpen: 29,-
Belgisch Limburg: 39,-
Vlaams Brabant: 49,-
Oost Vlaanderen en West Vlaanderen: 59,-
Waals Brabant, Henegouwen, Namen en Luik: 69,-

Vragen omtrent ruilen en retourneren

   • Kan ik gebruik maken van het herroepingsrecht?

Uitgebreide informatie omtrent retourneren vindt u hier.

Overige vragen

    • Heeft Chicplants ook een showroom die ik kan bezoeken?
     Ja, Chicplants heeft ook een showroom die u kunt bezoeken. Wij verwelkomen u graag.
     Het adres en de openingtijden zijn:
     Chicplants bv / Van der Arend Tropical Plantcenter
     Bruidsbogerd 3
     2671 DK Naaldwijk

     tel. +31 (0)174 403 632


     Ma-vrijdag 08:30-17.30 uur

     Zaterdag 08:30-12:00 uur


    • Is Chicplants lid van een webwinkel keurmerk organisatie?

Wij zijn gecertificeerd door de Thuiswinkel Waarborg en lid van deze overkoepelende organisatie. Thuiswinkel Waarborg is hét kwaliteitskeurmerk voor webwinkels en geeft aan dat u veilig en betrouwbaar online kan kopen bij Chicplants.

Lees daarnaast onze reviews om een beeld te krijgen van de kwaliteit van onze producten en dienstverlening. Zijn dit al onze klanten? Nee, wij hebben gezien onze service instelling een hele hoge klanttevredenheid, maar niet elke klant wil een review invullen ivm privacy en tijdsgebrek. Ook komen uitnodigingen soms in spam e-mail folders terecht. Verder betalen wij niet voor reviews, of geven er geen cadeaus voor weg, het komt echt uit het hart. Bovendien zijn al onze reviews van echte klanten, dat ziet u ook aan de kleine verhaaltjes die veelal worden geschreven, en niet alleen worden zoals ”prima/goed/uitstekend.”