Grote (winterharde) tuinplanten voor buiten

Grote en bijzondere tuinplanten verfraaien elke buitenruimte, van tuin tot balkon of dakterras. Hieronder vindt u een eerste selectie uit ons fraaie totaalassortiment aan. In het buitenseizoen, voegen wij dagelijks nieuwe, prachtige buitenplanten toe. Een groot gedeelte van onze luxe collectie planten voor buiten is winterhard. Bij de productomschrijving leest u of de plant geheel winterhard, semi winterhard of niet winterhard is. Twijfelt u aan de geschiktheid van de grote plant of boom van uw keuze voor uw tuin? Omschrijf de standplaats en grond en vraag een vrijblijvend advies aan.
Wij willen dat u lang en zorgeloos van uw exclusieve, grote tuinplanten kan genieten. Elk object wordt met special care thuis bezorgd -en dat is een groot gemak! Geen passen en meten of zand en aarde in uw auto! Wilt u een ruimer aanbod zien of uw eigen exemplaar uitzoeken? Kom langs in onze showkas.

Let op: Buiten het seizoen kan de beschikbaarheid van onze tuinplanten beperkt zijn (september-maart).

Artikelen 1 tot 12 van 27 in totaal

per pagina
 1. VolgendeVorige pagina
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 • arrow
  300cm
  Totaal
  130cm
  diameter
  POT

  A OLEA GALEA

  € 1.499,00
  Extra grote Bonsai olijfboom, exclusieve soort ...

 • arrow
  200cm
  Totaal
  55cm
  diameter
  POT

  A OLEA LORC

  € 299,00
  Mooie prijs-kwaliteit verhouding olijfboom...

 • arrow
  200cm
  Totaal
  90cm
  diameter
  POT

  A OLEA PLATOS

  € 749,00
  Extra grote olijfboom met prachtige vertakking...

 • arrow
  220cm
  Totaal
  80cm
  diameter
  POT

  A OLEA PORT

  € 499,00
  Exclusieve Olijf plant / boom voor buiten....
 • arrow
  200cm
  Totaal
  80cm
  diameter
  POT

  A OLIJFBOOM

  € 399,00
  Mooie olijfboom op stam....
 • arrow
  130cm
  Totaal
  27cm
  diameter
  POT

  A TRACHYCARPUS

  € 99,00
  Zeer winterharde Trachycarpus palm....
  Kies uit drie maten....

Artikelen 1 tot 12 van 27 in totaal

per pagina
 1. VolgendeVorige pagina
 2. 1
 3. 2
 4. 3

Tuinplanten, groot of klein, winterhard of bloei

Ons totaal assortiment grote planten voor buiten is nog veel groter dan wat u op onze site ziet. Zoekt u meerdere objecten voor een tuinontwerp of wilt u graag uw zelf uw favoriete grote tuinplanten uitkiezen? Maak dan een afspraak en kom ons ruime assortiment grote tuinplanten bekijken. De beste periode hiervoor is april-mei, dan is er de meeste keuze aan mooie tuinplanten. Voor april zijn bepaalde soorten nog winterkaal, zoals Bamboe of is het nog te koud om bepaalde planten vanuit de kas in de tuin te plaatsen. Na mei is het mogelijk dat het assortiment grote planten voor buiten alweer kleiner wordt.

Altijd goed advies voor uw groene of bloeiende tuin planten voor buiten

U ontvangt altijd een goed advies zodat u uw grote planten voor buiten en tuin planten een goede start geeft. Zo is het relevant om de juiste grondsoort te gebruiken bij het planten, de juiste standplaats te bepalen, te weten hoe u uw tuinplant moet behandelen bij vorst, etc. Ook kunt u gebruik maken van onze beplantingsservice zodat u zelf geen vieze handen krijgt. Wij plaatsen de uw tuinplanten in uw tuin, op uw balkon of dakterras of in uw favoriete plantenpotten. Vraag vrijblijvend een offerte aan of meerkosten.