Grote cactussen online kopen? Kies hier uit onze online collectie grote cactussen

Online een grote cactus kopen was nog nooit zo gemakkelijk. Kies hieronder uit een aantal mooie Euphorbia Ingens' in een drietal maten, of kijk eens naar de leuke Polaskia's. Wij kunnen de grote cactus voor u oppotten indien u online ook een mooie sierpot bij ons bestelt, met uitzondering van de hoge Pachycereus. Een cactus is relatief eenvoudig in de verzorging, maar net als bij de meeste andere planten, is een lichte standplaats bevorderlijk voor de groei en weerstand. Geef uw cactus vooral niet te veel water en laat de aarde goed opdrogen tussen twee waterbeurten in (voel ook wat dieper in de aarde),
anders is de cactus ontvankelijk voor wortelrot. Bestel nu eenvoudig uw grote cactus online en ontvang een goed verzorgingsadvies.Grote cactussen online bestellen? Let op het volgende. De weergegeven maat is gemeten vanaf de grond tot aan de top en is indicatief, de ene plant kan net wat korter zijn, de andere net wat langer. De afbeelding wordt éénmaal genomen en elke cactus is weer wat anders. Ook een cactus groeit nog door. Indien u naast uw cactus een grote sierpot bestelt, kies dan voor een pot met de minimale afmetingen van de kweekpot, of liever wat groter.

6 artikel(en)

per pagina
 • arrow
  28cm
  Totaal
  20cm
  diameter
  POT

  BOLCACTUS

  € 59,00
  Echinocactus grusoni, erg leuke bolcactus...
  Kies uit zes maten
 • arrow
  70cm
  Totaal
  60cm
  diameter
  POT

  BOLCACTUS TRIO

  € 589,00
  Enorm grote bolcactussen met drie of vier bollen, heel bijzonder en decoratief...
  Kies uit vier grote maten • arrow
  200cm
  Totaal
  50cm
  diameter
  POT

  CACTUS EUPHORBIA INGENS

    Aanbieding Nu   € 249,00 € 199,00

  Euphorbia Ingens cactus extra groot...

 • arrow
  90cm
  Totaal
  25cm
  diameter
  POT

  CACTUS INGENS

    Aanbieding Nu   € 119,00 € 79,00

  Hippe Cactussen, voor de hip en trendy ones...


 • arrow
  160cm
  Totaal
  45cm
  diameter
  POT

  PACHYCEREUS XL

  € 449,00
  Stoere en extra hoge cactus, hip en wild west tegelijk...
 • arrow
  100
  Totaal
  35
  diameter
  POT

  POLASKIA

  € 159,00
  Eigenwijze en asymmetrische cactus met grote stekels...

6 artikel(en)

per pagina

Grote cactussen: leuk in elk interieur

Grote cactussen waren helemaal in in de jaren '70. Daarna zijn ze een poosje verbannen, maar nu weer helemaal hip en happening. De woonbladen staan vol met hippe, grote cactussen. In de meeste tuincentra zijn grote cactussen nog niet zo gemakkelijk te vinden, maar bij ons kunt u eenvoudig online uw grote cactussen kopen. Na aankoop van uw grote cactus kunnen wij u een foto sturen van een paar exemplaren en kunt u de mooiste uitzoeken. Online cactussen bestellen was nog nooit zo gemakkelijk..

Tegelijk een sierpot met uw grote cactus bestellen?

Bij ons kunt u niet alleen uw grote cactus online bestellen, maar ook een mooie sierpot. Cactussen staan mooi in veel verschillende potten, zoals potten met een natuurlijke afwerking of van keramiek, bijvoorbeeld de Nature en Nature series. Geeft u uw grote cactus liever een modern en stoer tintje, kijk dan eens naar onze potten van Fiberstone, zoals de Beau, de Beau Antra, de Glossy Blend of de Antra Blend. Bestel nu ook direct online een sierpot bij uw mooie, grote cactus.