Grote cactussen online kopen

Online een grote cactus kopen was nog nooit zo gemakkelijk. Kies hieronder uit een aantal mooie Euphorbia Ingens in een drietal maten, of kijk eens naar de leuke Polaskia's. Wij kunnen de grote cactus voor u oppotten indien u online ook een mooie sierpot bij ons bestelt, met uitzondering van de hoge Pachycereus. Een cactus is relatief eenvoudig in de verzorging, maar net als bij de meeste andere planten, is een lichte standplaats bevorderlijk voor de groei en weerstand. Geef uw cactus vooral niet te veel water en laat de aarde goed opdrogen tussen twee waterbeurten in (voel ook wat dieper in de aarde), anders is de cactus ontvankelijk voor wortelrot. Let op het volgende. De weergegeven maat is gemeten vanaf de grond tot aan de top en is indicatief, de ene plant kan net wat korter zijn, de andere net wat langer. De afbeelding wordt éénmaal genomen en elke cactus is weer wat anders. Ook een cactus groeit nog door. Indien u naast uw cactus een grote sierpot bestelt, kies dan voor een pot met de minimale afmetingen van de kweekpot, of liever wat groter.

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Leuke bolcactus in terracotta pot | Chicplants
  BOLCACTUS
  € 89,00
  Potmaat 20 cm HoogtePlants 28 cm
 2. Cactus online kopen | Chicplants
  CACTUS INGENS
  € 119,00
  Potmaat 25 cm HoogtePlants 90 cm
 3. Leuke cactussen kopen | Chicplants
  POLASKIA
  € 159,00
  Potmaat 31 cm HoogtePlants 90 cm
 4. CACTUS EUPHORBIA INGENS
  CACTUS EUPHORBIA INGENS
  € 249,00
  Potmaat 50 cm HoogtePlants 200 cm
 5. Hoge cactussen | Chicplants
  PACHYCEREUS XL
  € 449,00
  Potmaat 45 cm HoogtePlants 160 cm
 6. Grote bolcactus trio | Chicplants
  BOLCACTUS TRIO
  € 589,00
  Potmaat 60 cm HoogtePlants 70 cm

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Grote cactussen: leuk in elk interieur

Grote cactussen waren helemaal in in de jaren '70. Daarna zijn ze een poosje verbannen, maar nu weer helemaal hip en happening. De woonbladen staan vol met hippe, grote cactussen. In de meeste tuincentra zijn grote cactussen nog niet zo gemakkelijk te vinden, maar bij ons kunt u eenvoudig online uw grote cactussen kopen. Na aankoop van uw grote cactus kunnen wij u een foto sturen van een paar exemplaren en kunt u de mooiste uitzoeken. Online cactussen bestellen was nog nooit zo gemakkelijk.

Tegelijk een sierpot met uw grote cactus bestellen?

Bij ons kunt u niet alleen uw grote cactus online bestellen, maar ook een mooie sierpot. Cactussen staan mooi in veel verschillende potten, zoals potten met een natuurlijke afwerking of van keramiek. Geeft u uw grote cactus liever een modern en stoer tintje, kijk dan eens naar onze potten van Fiberstone. Bestel nu ook direct online een sierpot bij uw mooie, grote cactus en laat het geheel door ons opmaken. Dat bespaart u veel gedoe!