Alle grote kamerplanten in sierpotten

Hier vindt u een mooie selectie tijdloze en mooie grote kamerplanten en grote plantenpotten. Wij hebben voor u de mooiste planten gecombineerd met de mooiste potten. Combineert u graag uw favoriete model plantenbak of vaas met een andere kamerplant? Stel dan uw eigen combinatie samen uit onze sectie losse kamerplanten en losse plantenpotten en wij maken deze bij gelijktijdige bestelling gratis voor u op.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor prachtige grote kamerplanten en plantenpotten. Wist u dat onze grote planten uit eigen kwekerij afkomstig zijn? Ook onze collectie grote potten hebben wij in eigen beheer.

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Grote plant in grote pot
  AZZURA
  € 338,00
  Diameter 51cm Totaalhoogte 130cm
 2. Areca palm met pot | Goudpalmen | Chicplants
  CUBY RECA
  € 199,00
  Diameter 30cm Totaalhoogte 160cm
 3. Exclusieve kamerplanten en plantenpotten | Chicplants
  FOLIA LUX
  € 388,00
  Diameter 50cm Totaalhoogte 180cm
 4. Grote kamerplanten in pot | Chicplants
  LEAFY LUSH
  € 358,00
  Diameter 53cm Totaalhoogte 170cm
 5. Exclusieve en bijzondere kamerplanten | Chicplants
  PEPPA LUX
  € 269,00
  Diameter 44 cm Totaalhoogte 100 cm
 6. Grote kamerplanten in mooie plantenpotten | Chicplants
  SAVAGE FINE
  € 408,00
  Diameter 55cm Totaalhoogte 180 cm

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ontvang een goed verzorgingsadvies bij uw grote kamerplant en plantenpot combinatie

U ontvangt bij uw grote kamerplanten en grote plantenpotten combinaties altijd een goed verzorgingsadvies. Bovendien leveren wij het grootste deel van onze planten uit eigen kwekerij waardoor wij in staan voor de kwaliteit. Bij ons vindt u niet het breedste assortiment, wel het meest exclusieve. Indien u een vraag heeft over de verzorging van uw plant, stel deze gerust, ook na aankoop. Wij hebben er plezier van indien u nog lang van uw grote plant en pot kunt genieten!

Tips bij het kiezen van de juiste grote planten en grote potten

Moeite met het kiezen van de juiste grote kamerplanten en plantenpotten combinaties? Tip 1: bedenk als eerste of u een grote kamerplant in lage pot wenst, of juist andersom, een grote lage kamerplant in een grote plantenpot. Tip 2: Kies eerste de plant en hou rekening met de standplaats en lichtbehoefte van de plant. Tip3: kies materiaalsoort en kleur van uw grote plantenpot. Zo kiest u in een oogwenk uw ideale grote kamerplanten en grote plantenpotten!