ESTATUA

  Aanbieding Nu   € 299,00 € 239,00

Grote luxe potten met een zeer chique en statige uitstraling, voor huis en tuin.

Buitenhoogte in cm : 100
Buitendiameter in cm : 41
Deze grote luxe potten zijn één van onze favorieten. De vormgeving is zeer elegant en uw keuze voor pot Estatua getuigt van een zeer goede smaak. De potten zijn groot van formaat en hebben een luxe uitstraling door het ontwerp en de prachtige sierrand bovenaan. De kleur is off-white. Keramiek is authentiek en levendig door de kleine kleurverschillen en bakspikkeltjes in het oppervlak en wordt nog met de hand gemaakt waardoor het kleine imperfectie kan bevatten. Dit maakt het een tikkeltje stoer en authentiek.

Deze luxe pot kunt u door het formaat en de vormgeving prachtig combineren

Plaats deze pot op een plek waar deze ruimte heeft om te "ademen" zodat de pot tot zijn recht komt. Met een bijzondere kamerplant creëert u een echte blikvanger in uw interieur. Kijkt u eens naar een mooie Green of Red Beauty, U kunt deze mooie luxe pot ook prima buiten plaatsen; de pot is vorstbestendig. Bestel direct een mooie plant bij uw grote, luxe pot en laat deze voor u opmaken.

Materiaal: Keramiek
Kan binnen en buiten geplaatst worden. Gebruik bij binnenplaatsing een inzethoes tegen vochtdoorslag en voor waterdichtheid (reeds inbegrepen indien u kiest voor opmaak).

Extra informatie

Front Page Featured Product Nee
Buitenhoogte in cm 100
Buitendiameter in cm 41
Binnenhoogte in cm Nee
Binnendiameter in cm Nee
Extra Text Nee
Plaatsing Binnen en buiten
Materiaal Keramiek
Materiaal Nee
Moodimagery Nee

Beschikbaarheid: In voorraad

  Aanbieding Nu   € 299,00 € 239,00

VEILIG BETALEN
1-5 DAGEN LEVERTIJD
BEZOEK OOK ONZE SHOWROOM
Grote luxe potten | Chicplants

Andere klanten kochten ook :