Hangplanten online kopen? Kies uit ons mooie assortiment van grote hangplanten voor binnen.

De meeste hangplanten zijn sterk en kunnen met wat minder licht toe. Uitzonderingen hierop zijn de Senecio en de Hoya, die graag wat meer licht hebben. Onze hangplanten zijn allemaal vrij groot van formaat, alleen in de winter kan de kweek wat minder vol zijn.
In het voorjaar en in de zomer groeien de hangplanten het hardst door de toename van het daglicht. Bij gelijktijdige bestelling vanaf 5 stuks voor hetzelfde adres kunt u een volumekorting aanvragen.
Lichtbehoefte
    Alles verwijderen
  1. Veel

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Hangplanten: de belangrijkste verzorgingsregels

De meeste hangplanten hangen het liefst op half licht, alleen de Senecio en de Hoya vragen echt specifiek om een lichte standplaats. Tocht is voor de meeste hangplanten geen probleem. Hou altijd rekening met doorgroei van de planten. U geeft uw hangplanten het beste 1 keer in de winter een beetje water per keer, in de zomer wat vaker. De aarde moet licht vochtig blijven, maar mag niet nat zijn. De Senecio vraag om meer verzorging en is wat gevoelig voor te weinig water (dan drogen de erwtjes in). Hang een Senecio zeker niet boven de verwarming!