ORGULLA

€ 189,00

Hoge keramieken potten in zwart glans.

Buitenhoogte in cm : 90
Buitendiameter in cm : 40
Hoge keramieken potten met een glanzende finish, authentiek en modern tegelijkertijd. Deze potten zijn gemaakt van zwaar en dik keramiek, wat nog met de hand gemaakt wordt. Het oppervlakte is niet geheel glad zoals bij machinaal gefabriceerde kunststoffen, maar kan spikkeltjes van het bakproces bevatten. Dit geeft de potten een stoer en warm karakter. De wortels van uw plant kunnen ook naar beneden groeien omdat deze hoge keramieken potten geen verhoogde binnenbodem hebben. Op de foto ziet u de grote maat.

Kies gemakkelijk leuke planten bij deze mooie, hoge keramieken potten

Deze hoge keramieken potten kunt u combineren met een mooie Spathiphyllum, Aralia of Aspidistra voor de kleine maat, in de grote maat is een volle, spontane Xanadu mooi of een wilde Xanadu met artistieke luchtwortels. Of een artistieke en stijlvolle combinatie die een enorme blikvanger in uw interieur wordt: de grote maat pot met een prachtige en bijzondere Green of Red Beauty. U ontvangt altijd een goed verzorgingsadvies. Bij gelijktijdige bestelling van uw favoriete plant kunnen wij uw hoge keramieken pot professioneel voor u opmaken. Heerlijk gemakkelijk!

Materiaal: Keramiek
Geschikt voor binnen buitenplaatsing. Gebruik bij binnenplaatsing een inzethoes voor waterdichtheid en tegen schimmels of vochtdoorslag.

Extra informatie

Front Page Featured Product Nee
Buitenhoogte in cm 90
Buitendiameter in cm 40
Binnenhoogte in cm Nee
Binnendiameter in cm Nee
Extra Text Nee
Plaatsing Binnen en buiten
Materiaal Keramiek
Materiaal Nee
Moodimagery Nee

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 189,00
VEILIG BETALEN
1-5 DAGEN LEVERTIJD
BEZOEK OOK ONZE SHOWROOM
Hoge keramieken potten | Chicplants

Andere klanten kochten ook :

 • EL REINO

  EL REINO

    Aanbieding Nu   € 189,00 € 159,00

 • SILENZA

  SILENZA

    Aanbieding Nu   € 199,00 € 169,00

 • GREYA

  GREYA

    Aanbieding Nu   € 189,00 € 159,00

 •  
 •  
 •