SENZZA

€ 239,00

Hoge plantenbakken met een mooie, natuurlijke uitstraling voor buiten of binnen. Kies uit drie grote maten. Levertijd circa twee weken.

Buitenhoogte in cm : 90
Buitendiameter in cm : 39 (plantgat 25cm)
Mooie hoge plantenbak voor binnen en buiten, gemaakt van een lichtgewicht polystone materiaal. De oppervlakte is heel subtiel poreus voor een natuurlijk effect. Door de afmetingen zal deze hoge plantenbak voor buiten bij beplanting automatisch verzwaard zijn en beschermd tegen omwaaien of omverlopen. De pot kan zowel binnen als buiten geplaatst worden en is vorstbestendig. Indien u tegelijkertijd een bijpassende kamerplant of tuinplant bij ons bestelt, kunt u gebruik maken van onze handige oppotservice. Uw hoge plantenbak voor buiten of binnen komt dan kant en klaar bij u aan. Ook ontvangt u een verzorgingsadvies op maat. Deze hoge plantenbak voor binnen en buiten is beschikbaar in drie grote maten (zie de maatselector).

Gebruik een inzethoes bij binnenplaatsing, voor waterdichtheid en om uw mooie, hoge plantenbak schoon te houden van kalkaanslag en of eventuele schimmels.

Materiaal: Polystone
Gewicht: 9 kg
Kan binnen en buiten geplaatst worden.
Gebruik een inzethoes indien u deze plantenbak binnen plaatst, voor waterdichtheid en tegen kalkaanslag en of eventuele schimmels.

Extra informatie

Front Page Featured Product Nee
Buitenhoogte in cm 90
Buitendiameter in cm 39 (plantgat 25cm)
Binnenhoogte in cm Nee
Binnendiameter in cm Nee
Extra Text Nee
Plaatsing Binnen en buiten
Materiaal Natuurlijk polystone
Materiaal Nee
Moodimagery Nee

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 239,00
VEILIG BETALEN
1-5 DAGEN LEVERTIJD
BEZOEK OOK ONZE SHOWROOM
Hoge plantenbakken voor buiten | Chicplants