Woonmagazine najaar 2015Bij RTL4 Woonmagazine seizoen najaar 2015

Heel trots zijn we dat de bekende interieurdesigners van RTL4 Woonmagazine, zoals Monique en Jan des Bouvrie, Bob Manders en Marcel Wolterinck in seizoen najaar 2015 onze planten hebben geplaatst in de door hen ontworpen interieurs. Van een mooie Lyrata met prachtige, volle kroon, ruige Musa's (bananenplanten), tot delicate en frisgroene Kamerlindes. Op de collage zie je een aantal leuke shots vanuit de programma's en de sociale media van RTL4 Woonmagazine langskomen.

VivaIn Viva!

In deze leuke Mexico rapportage van de Viva (2014) is een leuke rol toebedeeld aan onze Opuntia cactus. Met succes, inmiddels is deze grappige en iconische cactus soort helemaal uitverkocht! Niet getreurd, kijk eens naar één van onze andere leuke cactussen. Des te groter de cactus, des te meer een statement in je interieur!

MargrietOranjefondsIn de Margriet voor het Oranjefonds!

In het lentenummer van 2013 heeft Chicplants met een bel & win actie bijgedragen aan het Oranje Fonds. De gelukkige winnaars hebben een prachtige pot met stukken echte parelmoer gewonnen of een sierlijke pot met chique bloemenpatroon van eierschaal mozaïek.

De gelukkige winnaars zijn: J. Wagemans -Haps, J. Kuijs -Rosmalen, Y. Waterlander -Joure, M. Brooijmans -Drunen, A. Roverts - Haastrecht, T. Koenders -Groenlo, F. Mooijekind -Lisse

Vrouw en PassieeyecatcherChicplants in Vrouw & Passie!!

Ook Vrouw & Passie heeft de leuke producten van Chicplants gespot! De mooie Lime Beauty, onze ster van de lente schittert prachtig!

InterviewWoonstijlEen interview in Woonstijl!

In November 2012 gaf Elaine Collinson een interview aan Woonstijl. Hierin benadrukt zij dat Chicplants elke klant het gewenste serviceniveau kan bieden en er net zo lang gepuzzeld wordt totdat ook u over prachtige opties beschikt, ongeacht uw uw budget. Ook spreken zij over de laatste trends op het vlak van planten, potten en interieurbeplanting. Klik, vergroot en lees mee!

groen lichtVivaChicplants in Viva!

In Mei 2012 stond Chicplants in de Viva! Een aantal van onze plant en pot combinaties zijn door de stilisten gebruikt bij de leuke en verfrissende "Doe Effe Groen" rapportage.

Chicplants in woonstijlWoonstijlChicplants voor groen met stijl

Chicplants in Woonstijl!

In September 2012 staat Chicplants in Woonstijl! In de rubriek "Winkel Gespot" worden leuke, innovatieve winkels en concepten op smaakvolle wijze gepresenteerd. Deze maand is de eer aan Chicplants!

Ook knalt onze mooie combinatie "Intense Love" eruit tussen alle andere stijlvolle "Interieur Eye Catchers."