Eerlijk advies en inspirerende interieurbeplanting & kantoorplanten!

Interieurbeplanting met prachtige grote plant in pot objecten

Planten op kantoor inspireren en maken een ruimte warmer en menselijker. Naast de uitstraling en esthetische effecten, zijn bepaalde planten in de juiste hoeveelheid ook echt luchtzuiverend. Scindapsus soorten, echte vintage planten, halen bijvoorbeeld graag de chemische stoffen van de printer voor u uit de lucht. Andere planten zijn weer fantastisch in te zetten als natuurlijke en subtiele ruimteverdeler. Chicplants adviseert u met plezier. Veel bekende namen maakten reeds gebruik van onze prachtige interieurbeplanting: NS, NEMO Science Museum, TNS Nipo, Costes Fashion etc. Voor een totaaladvies kijken we altijd naar: interieur en inrichting, materialen, kleuren, vormen, maatvoering, uitstraling, plantsoort en verzorgingsvereiste. De ene klant wil graag zelf de planten verzorgen en budget besparen, de andere klant wenst kantoorbeplanting met volledige ontzorging. 


Veel interieurbeplanters leven met name van de opbrengsten uit het onderhoud. De hoogste kosten van interieurbeplanting zitten op lange termijn dus niet in de initiële aanschaf, maar in onderhoud. Chicplants is wat dat betreft anders. Wij leveren zowel aan bedrijven als particulieren door het hele land en zijn daarom niet afhankelijk van onderhoud. Veel van onze zakelijke klanten kiezen ervoor om zelf de planten te onderhouden. Voor advies of een stukje coaching kunnen ze altijd bij ons terecht als after sales service (gratis). Sommige klanten kiezen voor een grote beurt eens per drie maanden of halfjaar, maar vaak gaat het zo goed dat zelfs dat nog geen eens nodig is! Het is tenslotte ons werk om de juiste kantoorbeplanting op de juiste plek te plaatsen, wat het onderhoud sterk vereenvoudigt. Daarnaast zoeken wij de planten doorgaans altijd zelf uit uit eigen kwekerij en inspecteren deze grondig voor levering, in tegenstelling tot vele webwinkels die hun toeleverancier direct laten leveren naar de eindgebruiker.


Direct uw beplanting bestellen of advies op locatie?

Chicplants levert zowel grond planten ("normale planten") als hydrocultuur planten. Deze twee beplantingssystemen hebben verschillende voor en nadelen. Nadat u de keuze voor de vorm heeft bepaald, kijken we naar de vele plant en pot soorten die er zijn. Zoekt u hippe, inspirerende beplanting? Dan is grondcultuur geschikter omdat er simpelweg veel meer variëteit in het aanbod is. Wist u dat we van grondplanten een semi hydrosysteem met watermeter kunnen maken? Dan heeft u het beste van beide werelden!

Weet u al precies wat u wilt en wilt u meer dan 7 objecten direct van onze site online bestellen? Vraag dan gerust vrijblijvend een korting aan. Heeft u liever advies op locatie?

Inspirerende interieurbeplanting middels prachtige plantenbakken en bijpassende kantoorplantenGeen probleem, dan bekijken we samen met u de standplaatsen, meten we de afmetingen op, meten we de lichtwaarden met een LUX meter, kijken we naar de verschillende opties aan potten en planten aan de hand van boeken en afbeeldingen. Wij kijken ook naar de stijl van uw kantoor en de gewenste uitstraling, zodat de beplanting ook echt iets doet uw klanten en medewerkers. U ontvangt van ons een stijladvies op maat met concrete combinaties van plant en pot en een prijsopgave. Indien het onderhoud goed te doen is en u wilt het zelf doen, zullen wij de vereiste informatie ook met u delen en niet afschermen. Na plaatsing kunt u ons altijd nog bellen voor advies en op vervangplanten ontvangt u altijd korting. Indien uw interieur te donker is, zijn wij eerlijk en zullen wij kunstplanten adviseren (deze kunt u ook bij ons bestellen).

Bel nu voor een afspraak en advies op locatie: 0174 403 632 of stuur een e mail naar: info@chicplants.com.