Urban jungle effecten bij NEMO Science Center

NEMO Science Center: wie kent het niet? Dit museum staat voor plezier, avontuur en spelend leren. Inspiratie voor kinderen en volwassenen en ook de kantoor ruimtes zijn voorzien van inspirerende urban jungle planten. De mooie Xanadu's zullen na verloop van tijd prachtig over de balustrade heen gaan groeien. Zonder al te veel neer te zetten, heeft deze klant toch heel
veel impact weten te creëeren!

Vernieuwing bij NS Opleidingen Amersfoort

Bij NS Opleidingen hebben wij ter verlevendiging van de bestaande beplanting, een aantal mooie objecten mogen plaatsen. De reeds aanwezige beplanting was weinig inspirerend en deed niet veel met mensen. Zonder een radicale omslag, hebben we toch door op cruciale plekken een aantal verrassende combinaties te plaatsen, een groot verschil gecreëerd. De combinaties brengen kleur, impact en sfeer.

Eén van de medewerksters, die erg van planten houdt, heeft de verzorging op haar genomen aan de hand van een advies van Chicplants.


Klik op de foto's voor een vergroting en meerdere sfeerbeelden.

Groene accenten bij TNS NIPO

Bij marktonderzoekbureau TNS NIPO zijn de ruimten waarin focus groepen worden gehouden, onlangs opnieuw ingericht en gedecoreerd. Van een wat zakelijk karakter, hebben de ruimtes nu meer warmte en sfeer gekregen. Chicplants heeft een aantal leuke objecten mogen plaatsen, die een licht accent aanbrengen naast de andere speelse elementen zoals groene stoelen en kunstobjecten. De planten zijn uitgekozen op het gemakkelijke karakter qua verzorging en doorgroei. Wat kleinere planten geven langer een goede esthetische plant - pot verhouding, gezien de doorgroei van de planten. TNS NIPO heeft de verzorging ondergebracht bij de interieurverzorging.

Klik op de foto voor sfeerbeelden en een vergroting.

Een inspiratieboom bij Costes Fashion Drachten

Costes Fashion heeft onlangs een prachtige winkel geopend in Drachten. Dankzij het mooie, ruime ontwerp is er de mogelijkheid gecreëerd om op een centrale plek in de winkel een inspiratieboom te plaatsen. Deze expressieve Pleomele geeft een prachtige onderbreking in het interieur en een mooi groen effect. De boom geeft de winkel net wat meer luxe en uitstraling dan vergelijkbare winkels, zonder de aandacht van de kleding weg te nemen.

De medewerksters van Costes verzorgen zelf de plant, met begeleiding vanuit Chicplants.


Klik op de foto's voor een vergroting.

Stoere planten bij We Transfer

Bij We Transfer, een kantoor vol jonge, ondernemende mensen, hebben we een aantal mooie, impactvolle objecten geplaatst. Voor We Transfer hebben we gekozen voor stoere planten, zoals de Ficus Lyrata, met prachtig dik blad. Met glossy, maar neutrale potten, blijft de nadruk op de karaktervolle planten liggen. Er was weinig ruimte en niet zo veel licht, maar met een beperkte keuzemogelijkheid hebben we toch hele inspirerende en stoere combinaties kunnen plaatsen.

Chicplants verzorgt voor We Transfer het onderhoud.


Klik op de foto's voor een vergroting

Levendige & stijlvolle interieurbeplanting @ MMD

MMD Monitors en Displays (http://www.mmd-p.com/about/) is ontstaan in 2009 middels een brand license agreement met Philips. MMD heeft de wereldwijde en exclusieve verkooprechten van Philips branded monitoren en displays.

Samen met deze klant, hebben we ervoor gekozen om in de open werkruimten een stijl object meerdere keren te herhalen. Zo geeft het groen toch een mooi en gezond accent en houdt het de ruimten rustig. In de vergaderkamer en de directiekamers hebben we daarentegen juist voor variatie gekozen in kleur, vorm en planttype. Hierdoor krijgen de ruimte en kamers een levendige twist, persoonlijke sfeer en look en feel.

Chicplants verzorgt ook het onderhoud voor MMD.

Klik op de foto's voor een vergroting en meerdere sfeerbeelden.

Dineren in het groen bij Smokin' Barrels

Bij Smokin' Barrels, de nieuwste aanwinst van de wijzen uit het Oosten, kon je al hip, gezellig, lekker en betaalbaar eten. Nu ook nog heerlijk in het groen, zodat je binnen wat privacy hebt en je je in een binnentuin waant. Bamboe is eenvoudig in het onderhoud, groenblijvend in de winter en winterhard. De mooie bakken in de kleur van de terrasafscheiding, maken het helemaal af. Aan de zijkant van het terras, ruige en woeste bamboeplanten voor een groene, wilde tint in het urbane.

Strakke, luchtzuiverende beplanting bij de Meergroep in Beverwijk

De Meergroep (www.demeergroep.nl) is een deskundigheidscentrum op het gebied van arbeidsvraagstukken en biedt kansen voor een ieder met een afstand tot de arbeidsmarkt. De Meergroep is gevestigd in Beverwijk.

Voor deze klant heeft Chicplants in samenwerking met Milani.nu en L&N Kantoor en Projectinrichting, prachtige glossy Fiberstone objecten geplaatst met sterke Sansieveria's. De mooie objecten zijn functioneel geplaatst, door de hoeveelheid en opstelling op de kasten. Zij geven een stuk privacy aan medewerkers in de kantoortuin en de planten dempen het geluid en zijn sterk luchtzuiverend!

Gezien het makkelijke karakter van de planten, verzorgt De Meergroep zelf het onderhoud, aan de hand van een goed verzorgingsadvies van Chicplants.

Klik op de foto's voor meerdere sfeerimpressies en vergrotingen.

Arty objecten bij Present Plus

Present Plus (www.presentplus.nl) is een jong en inspirerend "creative agency" met een passie voor design, software, cultuur en story-telling. Zijn zijn de trotse oprichters en drijfveren achter het succesvolle We Transfer en Kuvva. Present Plus werkt samen met bekende merken en creatieve start ups en is de trotse bezitter van een inspirerende galerie.

In overleg met één van de oprichters, hebben we hier gekozen voor een aantal prachtige en authentieke Ficus Microcarpa's gecombineerd met hoge, witte potten. Deze combinaties houden rust in het geheel zonder saai of vlak te worden, waarbij de nadruk op de grote, stoere planten wordt gelegd. In de open kantoortuin is gekozen voor op maat gemaakte bakken met hoge en jungle-achtige Philo Xantals. De planten groeien hierdoor als het ware "uit de kasten." De Philio's groeien prachtig "jungle-achtig" de lucht in, zonder de ruimte te verkleinen of overlast te creëren. Chicplants verzorgt ook het onderhoud voor Present Plus.

Klik op de foto voor sfeerimpressies.

Statige interieurbeplanting bij een advocatenkantoor

Dit gerenommeerde advocatenkantoor gevestigd aan de Amsterdamse grachten, zocht een aantal mooie combinaties passend bij de sfeer van het prachtige kantoor. Daarbij was het belangrijk dat de combinaties impactvol zouden zijn zonder het interieur te verstoren. Ook was de maatvoering erg belangrijk gezien de extra hoge plafonds. Daarnaast gaf de klant aan zelf het onderhoud te willen doen.

Gezien het feit dat de ruimtes gedeeltelijk vrij donker waren, hebben we hier samen gekozen voor een aantal mooie Rhapis planten op basis van hydrocultuur. De Rhapis met zijn statige, palmachtige kop staat prachtig op de licht welvende en cremekleurige plantenpotten. Bovendien zijn de planten gemakkelijk in het onderhoud.

Warme accenten bij de Basiliek in Veenendaal

De Basiliek is een multifunctionele ontmoetingsruimte: op zondag zijn er kerkdiensten. Doordeweeks en in de avonden worden de zalen van dit prachtige gebouw ingezet als theaterruimte en congrescentra. Bij de Basiliek hebben wij een groot aantal mooie, ruimtelijke objecten mogen plaatsen, wat een mooi warm accent geeft het strakke en stijlvolle decor.

De Basiliek heeft het onderhoud ondergebracht bij de facilitaire dienst, aan de hand van duidelijke instructies van ons team.

Impactvolle accenten bij L&N Kantoorinrichting

L&N Kantoor en Projectinrichting is een service gerichte, landelijke leverancier van kantoormeubilair, kantoormachines en kantoorartikelen.

Bij L&N hebben we gekozen voor niet veel, maar wel heel indrukwekkende accenten middels stijlvolle interieurbeplanting. De vrolijke Xanadu's in de prachtige, hoge witte en natuurgetrouwe potten direct bij binnenkomst, maken impact op bezoekers en klanten. In de showroom zijn dezelfde objecten herhaald voor consistentie. In de bespreekruimte hebben we mooie, glossy objecten met strakke en bijzondere Sansieveria's gekozen. Om indruk te maken kan ook prima met kleine objecten gewerkt worden!

Klik op de foto voor meerdere sfeerimpressies en een vergroting.

Interieurbeplanting als puntje op de I bij A&S Bouwmanagement Ulvenhout

A&S Bouwmanagement uit Ulvenhout begeleidt bouwprojecten voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Begin 2013 heeft A&S een prachtig nieuw kantoor geopend door een oude, karakteristieke woning helemaal te transformeren en uit te bouwen naar een functioneel en sfeervol kantoor. Om het geheel af te maken, heeft Chicplants een aantal mooie plant-pot combinaties mogen leveren, op specificatie van A&S. Aan de hand van de informatie ten aanzien van de lichtbehoefte van de planten en de duidelijke verzorgingsadviezen, staan er de planten er nu nog steeds prachtig bij!

Klik op de afbeelding voor meerdere sfeerimpressies en een vergroting.

Luxe droog arrangementen bij One Dimensional Fund Advisors

Bij de vestiging van One Dimensional Fund Advisors (www.dimensional.com) in Amsterdam, een wereldwijd actief investeringsfonds, hebben wij prachtige droogobjecten samengesteld. De potten en Magnolia's zijn door de klant zelf uitgezocht, en kleuren prachtig in het stijlvolle interieur. De donkere perentakken met lichte Magnolia's geven een natuurlijke en klassieke, sfeervolle uitstraling, prachtig passend bij het luxe kantoor. De opmaak is ter plaatse gedaan, in samenspraak met de klant, zodat alle wensen meegenomen konden worden in de artistieke opmaak. Bijkomend voordeel van deze prachtige droogarrangementen: geheel onderhoudsvrij!

Grote sfeermakers bij Ferro Footwear bv Drunen

Bij Ferro Footwear bv in Drunen, een producent en groothandel in merk en merkvrije schoenen, hebben we de open kantooruimtes mogen vergroenen met een aantal prachtige, grote objecten. De klant heeft deze mooie combinaties direct vanaf onze site samengesteld en houdt het onderhoud in eigen hand. Met een paar grote, trotse objecten is er heel veel impact gecreëerd en zijn de open kantoorruimtes voorzien van extra elan en sfeer!

Mooie accenten bij Celanese

Celanese is een echte "global player" in de chemie, met een mondiale workforce van maar liefst 7500 man. Bij het Europese hoofdkantoor in Amsterdam heeft Chicplants fraaie, groene accenten mogen aanbrengen. Gekozen is voor gemakkelijk te verzorgen planten in prachtige, forse potten. Omdat de juiste planten op de juiste plek staan, is de verzorging erg gemakkelijk. Celanese bespaart budget verzorgt in dit geval de planten zelf, zonder problemen.

Klik op de foto voor meerdere impressies.

Particulier project villa Breukelen

Bij deze succesvolle ondernemer mochten wij het gehele huis decoreren met de leukste, mooiste en meest luxe planten. Wat een feest! In samenspraak heeft de klant gekozen voor een sprankelende mix van planten, van stoere jungle planten tot aan speelse, volle planten. De interieurverzorgster draagt de zorg voor de planten, na een verzorgingsinstructie van onze kant.

Klik op de foto's voor meerdere impressies.

Een jungle bij Jungle Minds

Jungle Minds is een zeer succesvol internet adviesbureau, dat bedrijven helpt met het ontwikkelen van internet strategie en de effectiviteit van de website te verhogen. Dit jonge bedrijf, opgericht in 2000, heeft nu al meer dan 400 medewerkers en is door Emerce uitgeroepen tot beste partner. Voor deze geslaagde ondernemers geen saaie planten! Chicplants heeft de open ruimte mooi mogen vullen met dividers en woeste planten. In de meeting rooms hebben we een leuke hangplanten-wand gecreëerd, speels, origineel en verbetert sterk de akoestiek. De office manager verzorgt de planten fantastisch, alles groeit en bloeit zonder problemen!

Klik op de foto's voor meerdere impressies.

Mooie beplanting op de Zuidas bij DaVita Healthcare

Da Vita Healthcare Partners is een grote Amerikaanse multinational en verzorgt oplossingen in de gezondheidszorg. Dit bedrijf staat geregistreerd aan en wordt verhandeld op de New York Stock Exchange (NYSE / beurs New York).
Dat Vita Healthcare heeft gekozen voor niet alledaagse beplanting, voor meer flair en meer effect. De officemanager draagt zorg voor de planten en laat zelfs de Musa floreren, wat best een uitdaging is in een kantooromgeving. Met een beetje toewijding en inzicht gecombineerd met duidelijke uitleg en hulp van Chicplants kan er dus best veel aan planten en hoeft kantoorbeplanting dus niet saai te zijn!

Klik op de foto voor meerdere impressies.

Prachtige & praktische interieurbeplanting bij SPW uitgeverij

SWP is de grootste educatieve uitgever ons land en één van de grotere onafhankelijke uitgevers. Bij SWP hebben we gekozen voor prachtige planten die ook nog eens heel gemakkelijk te onderhouden zijn. De kunststof potten hebben een mooie uitstraling en zijn licht in gewicht. SWP verzorgt zelf met plezier de planten en ze staan er nog steeds even prachtig bij. Af en toe sturen we een beetje bij per e mail, maar Abbey is zowaar een profi!

Klik op de foto's voor meerdere impressies.

Strakke interieurbeplanting bij Usabilla

Usabilla is een succesvolle start-up en werkt voor vele grote namen zoals Adidas, Philips, Lufthansa etc met het verbeteren van de online ervaring van klanten. Usabilla is gevestigd in hartje Amsterdam en heeft een prachtige lichte ruimte. Gekozen is voor een lager aantal, maar groter van formaat om ruimte te houden en toch impact te creëeren. Office manager Kate verzorgt de beplanting fantastisch, met wat coaching vanuit ons (after-sales service).

Klik op de foto voor meerdere sfeerimpressies.

Groene verfraaiing bij restaurant Holy Smoke in Rotterdam

Bij het hippe en populaire café-restarant Holy Smoke hebben we het stark vormgegeven interieur mogen opfraaien met een paar knallers. De grote Musa en prachtige varen zijn echte eye-catchers die flink bijdragen aan de sfeer en passen goed bij de urban clientele van Holy Smoke.

Creatieve interieurbeplanting bij Concept7 in Groningen

Bij Concept7, een online marketing bureau in het mooie Groningen, hebben we samen met de officemanager gekozen voor creatieve beplanting die perfect in het vintage interieur past. In het lunchgedeelte hebben we een leuke, speelse hangplantenwand mogen creëeren. Officemanager Kelly verzorgt de planten en het staat er nog steeds even mooi bij.

Klik op de foto voor meerdere impressies.