Kamerplanten online kopen

Kamerplanten online kopen is heerlijk gemakkelijk en comfortabel. Online kamerplanten kopen betekent winkelen wanneer het u uitkomt en profiteren van een breed aanbod. Om het u makkelijk te maken, hebben wij hieronder de kamerplanten geselecteerd die goed op een halflichte standplaats kunnen. De meeste kamerplanten staan het liefst op halflicht en de meeste standplaatsen zijn ook halflicht. Wist u dat elke twee meter van het raam, de lichtwaarde die uw plant ontvangt, halveert? Ook al is uw ruimte nog zo licht!

Hulp nodig bij het online kopen van uw kamerplanten? Bel gerust 0174-403632 voor een goed en vrijblijvend advies. Bestel direct een pot en laat uw combinatie gratis opmaken!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kamerplanten online bestellen: let op de maat en doorgroei

Kamerplanten online bestellen is gemakkelijk: een breder aanbod dan doorgaans in de winkel en bij ons grotendeels echt direct uit eigen kwekerij. Let op de maat: de lengtemaat is altijd inclusief de wortels / kweekpot / dus van vloer tot top. Uw plant groeit altijd nog door; hou daar rekening mee. Beter een iets te kleine plant dan een iets te grote plant. Verder: kijk bij het online bestllen van planten naar de breedte van de kroon van uw plant. Een kroon tot twee max drie keer de breedte van de sierpot is mooi.

Kamerplanten online bestellen: bestel direct een sierpot en laat het geheel opmaken

Indien u tegelijkertijd online een mooie sierpot bestelt bij uw kamerplant, kunnen wij het geheel voor u opmaken. Wij vullen de pot tot aan de juiste hoogte met vulmateriaal. Daarna plaatsen we een inzethoes, zodat de wortels van uw plant bij het water kunnen. Onderin de hoes gaan wat korreltjes, daarna halen we de kluit van de plant uit de kweekpot en plaatsen we die in het midden van de hoes. Wij vullen het geheel af met voedende aarde zodat het één object wordt. Online kamerplanten bestellen was nog nooit zo gemakkelijk!