Kamerplanten Maand aanbiedingen en Starter Series

Hier vindt u een selectie kamerplanten en een speciale selectie plantenpotten in de Maandaanbieding. Deze kamerplanten en plantenpotten zijn door de stylisten geselecteerd. Deze aanbiedingen zijn écht alleen in de lopende maand geldig, dus twijfel niet te lang, en op=op! Bij Chic Plants koopt u online mooie en bijzondere kamerplanten. Veel van onze grote planten komen uit onze eigen kwekerij waardoor wij een hoge en stabiele kwaliteit kunnen bieden. Onze teelt wordt vanzelfsprekend op biologische wijze begeleidt. Kamerplanten koopt u bij ons los of met mooie sierpot. Kies uit bijzondere en
kant en klare combinaties van plant en pot of stel zelf uw ideale combinatie samen. Indien u een kamerplant met sierpot bestelt, kunt u ervoor kiezen om deze door ons op te laten maken. Kamerplanten kopen was nog nooit zo gemakkelijk. Ziet u het liever in het echt? Dat kan ook, wees welkom in onze showroom aan De Bruidsbogerd 3 in Naaldwijk. De routebeschrijving, contactgegevens en openingstijden vindt u op onze klantenservice pagina. Wist u dat wij ook prachtige, exclusieve tuinplanten verkopen? Chic Plants, de specialist in mooie en bijzondere kamerplanten, tuinplanten en potten!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Kamerplanten: de niet meer weg te denken trend!

Kamerplanten zijn anno 2019 helemaal in. Dat is ook niet verwonderlijk, kamerplanten zijn in de eerste plaats heel decoratief, het groen van kamerplanten is ontspannend. Daarnaast, als u meerdere planten plaatst, hebben ze ook een positief effect op de luchtkwaliteit in huis. Tegenwoordig zijn er zoveel leuke soorten, er is voor iedereen wel een leuke plant zoals er op ieder potje een dekseltje past. Kies bij Chic Plants niet uit het grootste assortiment, maar wel uit de mooiste kamerplanten. Let bij het selecteren van de leukste standplaats ook op de lichtbehoefte van de plant, de ene plant heeft meer licht nodig dan de andere. Het licht is de belangrijkste factor bij het op termijn mooi houden van uw kamerplant.

Kamerplanten online bestellen? U ontvangt altijd een goed verzorgingsadvies bij aanschaf van uw plant

Een kamerplant kopen is leuk, maar uw plant mooi houden is nog leuker. Bij Chic Plants ontvangt u een goed advies bij uw aankoop. Mocht uw plant na een poosje toch wat gaan kwakkelen, stuur dan een foto van de plant en van de standplaats naar info@chicplants.com en u ontvangt advies. Stuur het advies wel op tijd, zodat we waar nodig wat kunnen bijsturen zodat u nog lang van uw kamerplanten geniet.