Kantoorplanten met sierpot, op handige hydrocultuur of grond met waterreservoir!

Kies uit onze mooie collectie kantoorplanten, kant en klaar in mooie pot. Voor u gepot op handige hydrocultuur of op grond met waterreservoir. U ontvangt altijd een goed verzorgingsadvies. Zo kunt u met weinig onderhoud zelf uw kantoorplanten onderhouden en bespaart u enorm op de onderhoudskosten! Kiest u liever voor gemak? Laat ons dan het onderhoud voor u doen.
Kies uit mooie, hoge vloermodellen voor op kantoor of schitterende balie- en receptie modellen. Zelf uw eigen combinaties samenstellen? Mix en match met losse objecten en maak gebruik van de oppotservice! Meerdere kantoorplanten bestellen, met of zonder onderhoud? Vraag een offerte aan! Advies op maat op locatie? Bel voor een vrijblijvende afspraak!
Prijs
Lichtbehoefte
  Alles verwijderen
 1. Weinig
Type plant

5 artikel(en)

per pagina
 • arrow
  150cm
  Totaal
  32cm
  diameter
  POT

  GLOSSY KENNY

  Van: € 179,00

  Aan: € 289,00

  Gemakkelijke hydro Kentia in pot, de ideale kantoorplant…
  Kies uit twee maten
 • arrow
  80cm
  Totaal
  32cm
  diameter
  POT

  GLOSSY NEMA

  Van: € 149,00

  Aan: € 239,00

  Vrolijke hydro kamerplanten in glossy pot, kies uw kleur…
  Kies uit twee maten
 • arrow
  115cm
  Totaal
  32cm
  diameter
  POT

  GLOSSY PHILLY

  Van: € 169,00

  Aan: € 259,00

  Luchtzuiverende, groene plant in pot, kies uw potkleur…
  Kies uit twee maten
 • arrow
  110cm
  Totaal
  38cm
  diameter
  POT

  MIRA PHILLY

  € 269,00
  Bloeiende spathiphyllium kamerplant in pot van gewoven…
  UITVERKOCHT
 • arrow
  115cm
  Totaal
  40cm
  diameter
  POT

  PURO LUX

  € 288,00
  Grote en sterke Musa-achtige plant in pot van ...

5 artikel(en)

per pagina

Kantoorplanten: mooi én functioneel!

Kantoorplanten zijn niet alleen mooi, maar hebben ook daadwerkelijk een functie. De juiste planten in de juiste hoeveelheden zuiveren de lucht namelijk van schadelijke stoffen. Helemaal geen overbodige luxe in de buurt van printers bijvoorbeeld! Bekende, sterke en decoratieve kantoorplanten die de lucht zuiveren zijn de spathiphyllum, sanseveria of de areca palm. Daarnaast kunt u planten op kantoor gebruiken als natuurlijke 'dividers' en afscheiding, zo kunt u ook op een heel 'natuurlijke' manier de looproute bepalen. Of geef uw klanten en medewerkers een gevoel van privacy door grote planten te gebruiken. Bovendien: kantoorplanten maken uw werk en ontvangstruimte een stuk sfeervoller, waarmee u wel degelijk de creativiteit van uw uw medewerkers ondersteunt!

Kantoorplanten en verzorging

Een aantal punten zijn van belang bij de verzorging van kantoorplanten. De juiste standplaats is het halve werk. Het grootste gedeelte van de planten staan het liefst op halflicht en de meeste plekken zijn vaak halflicht. Bij elke twee meter vanaf de lichtbron, halveert de lichtwaarde. Mooie kantoorplanten die veel licht kunnen hebben, zijn onder andere de Ficus Microcarpa, de Schefflera, de Strelitzia. Kantoorplanten die goed op een donkerdere plek kunnen zijn onder andere de Rhapis, Aglaonema, Philodendron Xantal. Twijfelt u? Vraag een vrijlblijvende lichtmeting en offerte aan. De meeste kantoorplanten zijn hydrocultuurplanten, waardoor de plant zelf de wateropname kan reguleren en u niet vaak water hoeft te geven. Let ook op dat uw planten geen restjes koffie of thee krijgen, daar houden ze absoluut niet van!