ESTRELLA

€ 229,00

Mooie en bijzondere pot van keramiek met een authentieke uitstraling.

Buitenhoogte in cm : 50
Buitendiameter in cm : 50

Estrella is een grote, mooie en bijzondere plantenpot met een chique uitstraling. De diepblauwe glans geeft de pot een luxueuze, warme en zeer exclusieve uitstraling. De vormgeving is licht klassiek, maar het materiaal juist ruw en stoer. Dit keramiek wordt nog met de hand gemaakt. Kleine spikkeltjes van het bakproces of lichte kleurverschillen horen bij het product, in tegenstelling tot perfect gladde kunststoffen. De diepblauwe schakering komt prachtig uit in het zonlicht en keert terug naar de diepte in de avond.

Deze mooie en bijzondere potten kunnen binnen en buiten

Deze exclusieve Estrella pot staat prachtig in huis, maar ook op uw terras. De elegante bovenrand van de pot blijft goed zichtbaar met een plant op stam of met een wat hogere vertakking. Kijkt u eens naar een mooie Strelitzia of Lyrata soort, een chique Green of Red Beauty of een stoere Musa. Op de sfeerfoto ziet u de Selloum Stam. Bestel direct een plant en laat ons deze mooie en bijzondere plantenpot heerlijk gemakkelijk én professioneel voor u opmaken.

Materiaal: Keramiek
Kan binnen en buiten geplaatst worden. Plaats een binnenhoes bij binnengebruik voor waterdichtheid en tegen vochtdoorslag.

Extra informatie

Front Page Featured Product Nee
Buitenhoogte in cm 50
Buitendiameter in cm 50
Binnenhoogte in cm Nee
Binnendiameter in cm Nee
Extra Text Nee
Plaatsing Binnen en buiten
Materiaal Keramiek
Materiaal Nee
Moodimagery Nee

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 229,00
VEILIG BETALEN
1-5 DAGEN LEVERTIJD
BEZOEK OOK ONZE SHOWROOM
Mooie en bijzondere potten | Chicplants

Andere klanten kochten ook :