Advies op maat en beplantingsplan

Indien u graag wat advies wilt omtrent uw plant, pot of graag een voorstel van ons ontvangt, bel of mail gerust. Wij hebben gespecialiseerde mensen in dienst die u met plezier adviseren over de standplaats en maten, maar ook maken wij graag een creatief voorstel voor u. Van belang is om te weten hoe ver uw plant(en) van een lichtbron (natuurlijk licht) komen te staan en hoeveel ruimte u heeft. Daarnaast kunnen wij u vanzelfsprekend adviseren of plant x bij pot y past qua esthetische verhoudingen en qua wortelgrootte. Wenst u een leuk, creatief voorstel te ontvangen? Mail ons gerust wat foto's en wij denken graag met u mee! Met een beeld kunnen wij een gericht voorstel doen.

Bezoek ons op Facebook en win je favoriete Chicplant!

Vanaf 24 mei 2012 is CHICPLANTS ook op Facebook. Like our page en maak kans op jouw favoriete Chicplants! Je geeft dus zelf aan welke Chicplant jij het mooist vindt en als je wint, heb je dus zelf je prijs uitgekozen! Wil je de kans vergroten om te winnen? Vraag aan je vrienden of ze voor jou willen stemmen! Doe je zelf niet mee? Stem dan op jouw vriend of vriendin!

www.facebook.com/chicplants Deze actie is afgelopen.

In real life! Chicplants op de beurs "Eigen huis bouwen, verbouwen en inrichten"

In april 2012 heeft Chicplants op de beurs "Eigen huis, verbouwen en inrichten" gestaan en hebben we veel klanten mogen verwelkomen en adviseren. Het was erg inspirerend om zo veel enthousiaste feedback te krijgen op onze producten! Heeft u de beurs gemist en vindt u het leuk om ook eens onze producten in het echt te bekijken? Wij hebben voor u een leuke montage en beursimpressie gemaakt, klikt u rechts op het icoon en geniet van onze film met in de hoofdrollen Glossy Leo, Banana Chica, Ready to Rock en Luxury Pearl!

Vier Moederdag 2012!

Het is weer zover, het is weer bijna Moederdag! Zet ook uw moeder eens "in de planten." Want zeg nu zelf, hoe vaak heeft u al niet bloemen gegeven? Verdient ze dit jaar niet eens wat extra? Maak gebruik van onze Moederdag aanbieding tot en met 16 Mei 2012: GRATIS BEZORGING EN TIEN PROCENT KORTING op onze prachtige plant-pot combinaties, of die schitterende planter! Bestel snel zodat ook uw moeder op tijd "in de planten gezet wordt" voor Moederdag!

Wilt u meer nieuws en aanbiedingen van CHICPLANTS ontvangen? Registreer dan vrijblijvend
voor de nieuwsbrief (op de homepage)!

CHICPLANTS nieuws