Onze Merken

Chicplants werkt alleen met de beste en meest toonaangevende merken in de sector: Plants First Choice, Planters for Life en Pottery Pots. Deze merken delen dezelfde passie, waarden en kwaliteitsnormen. Dit ziet u direct terug in de kwaliteit van de producten, de look & feel, alsmede het hoge niveau van afwerking. Wij leveren alle modellen uit het complete productgamma van deze merken. Ook kunnen wij het gehele Bloom en Elho assortiment leveren.

Klik hieronder op de prachtige, inspirerende product catalogi, geniet en laat u inspireren! Chicplants kan al deze prachtige objecten leveren!

Plants' First Choice is terecht leidinggevend in haar design, geen jaar gaat voorbij of er komen prachtige, nieuwe modellen bij. Wilt u een style statement maken en laat uw graag uw persoonlijk designvoorkeur spreken? Dan is Plants' First Choice het merk voor u!

Fleur-Ami biedt een prachtige kwaliteit-prijs verhouding. Dit betrouwbare Duitse merk staat voor kwaliteit en design tegen een schappelijke prijs. Sla de catalogus hierboven eens open en geniet van zeer bijzondere objecten. Is de ''Siena'' niet fantastisch? Of wat dacht u van de sprankelende ''One'' serie? Let op: enkele objecten kennen een levertijd van 3-4 weken.

Het belangrijkste kenmerk van de Planters for Life collectie is het gebruik van uiterst hoogwaardige materialen. Deze materialen komen veelal uit de natuur of vinden daar hun inspiratie. Planters for Life richt zich op het uiterste premium van de markt en wordt veel door stylisten gebruikt bij de inrichting van villa's, hotels of luxe conferentie oorden.

Pottery Pots blinkt uit in het strakke, moderne en tegelijk tijdloze design. Met Pottery Pots zit u altijd goed, in uw woonkamer, kantoor, restaurant of buitenruimte! Een prachtige collectie voor binnen of voor in de tuin!