Kantoorbeplanting: wat zijn de opties? Hoe maakt u een succes van uw planten op kantoor?


In de wereld van interieurbeplanting en projectbeplanting is de laatste jaren een veelvoud aan opties ontstaan. Er wordt vaak om het hardst geschreeuwd om de goedkoopste beplanting aan te bieden middels huur of lease. Maar denk aan de reclames: geld lenen / voorfinanciering / betalen in termijnen kost geld en uiteindelijk bent u het duurste uit. Derhalve zien wij de laatste jaren een terugloop in huur en lease constructies en ontvangen regelmatig telefoontjes van bedrijven die overgaan naar koop na afloop van hun dure koop of lease contract. De terugverdientijd is vrij lang en gebeurt middels langlopende contracten voor het onderhoud, waarbij veel adressen op één dag gedaan moeten worden. Voor grote, kapitaalkrachtige bedrijven is huur of lease geen aantrekkelijke optie gezien de extra kosten over de looptijd en wordt vaak afgekeurd door de financiële afdeling. Indien u voor een hele korte duur planten en potten zoekt, bijvoorbeeld voor een event, dan is huur natuurlijk wel het aantrekkelijkst.

Wij geven eerlijk advies omtrent uw projectbeplanting en het leasen, huren of aankoop van interieurbeplanting en kijken naar de algehele kosten op de lange termijn, zodat u een duidelijk beeld heeft van de totale kosten. Wij zijn in tegenstelling tot meeste beplanters, niet afhankelijk van inkomsten uit onderhoud en zien onderhoud meer als after-sales service dan als verdienmodel. Zo ontvangt u altijd eerlijk advies over welke planten wel of niet kunnen qua lichtwaarden en indien het onderhoud zelf te doen is, zullen wij onze kennis met u delen en niet afschermen.

Bent u een interieur ontwerp aan het maken voor een nieuwe woning, restaurant of congrescentrum of zoekt u naar een combinatie van planten, bomen en plantenpotten als interieurbeplanting? Maak een afspraak en laat ons een ontwerp maken uit de meest sprankelende bomen en planten. Aan de hand van uw wensen en uw interieur meten wij alle standplaatsen op, meten de lichtwaarden op met een LUX meter, nemen verschillende creatieve routes met u door en stellen een vrijblijvend voorstel voor u op. Ook kunnen wij u een second opinion geven op eerdere voorstellen. U ontvangt van ons een mooi stijlvoorstel met concrete combinaties van mooie planten en potten en een vrijblijvende prijsopgave.

Uiteraard kunnen wij ook de verzorging van uw projectbeplanting voor u uit handen nemen, indien u dat wenst. Neem nu contact op voor een afspraak voor advies op locatie via 0174 403 632 of info@chicplants.com

Projectbeplanting met mooie Xanadu met luchtwortels
Projectbeplanting met Palm of Aralia? Laat het aan een specialist over

Laat projectbeplanting over aan een specialist!

Project- en interieurbeplanting is een vakgebied dat echt aan een specialist overgelaten dient te worden. HIerbij is het van belang dat de projectbeplanter u goed adviseert omtrent het planttype. De ene plant kan wel toe met weinig licht, de andere niet, sommige palmen kunnen een lage temperatuur in het weekend aan, andere palmen absoluut niet. Sommige palmsoorten groeien snel uit de pot, andere palmen zijn trage groeiers. Is uw ruimte goed geisoleerd of komen de planten op de tocht te staan? Rustige of creatieve en stoere beplanting? Onderhoudsintensieve of gemakkelijke planten? Chicplants als gepassioneerde interieur en projectbeplantingsspecialist zal prachtige objecten voorstellen die passen bij uw ruimte, maar ook eerlijk aangeven wat niet kan. Profiteer bij projecten altijd van een aantrekkelijke volumekorting. Neem nu contact met ons op 0174-403632, wij horen graag van u!