Plantenbakken en bloempotten voor buiten, luxe en duurzaam

Onze plantenbakken en bloempotten voor buiten hebben een luxe afwerking en zijn gemaakt van duurzame materialen voor een lange levensduur. Bestel uw buiten plantenbakken en bloempotten eenvoudig online en kies uit onze mooie collectie hieronder. Veel van onze bakken en potten zijn in verschillende maten en kleuren te verkrijgen. Ook kunt u uw favoriete plant en pot heel gemakkelijk door ons laten oppotten. Op zoek naar een net iets andere plantenbak of
bloempot voor buiten? Grote kans dat wij u kunnen helpen, hieronder ziet u slechts een klein gedeelte van onze totale collectie buiten plantenbakken en bloempotten. Fleurt u graag uw buiten ruimte op en bent u op zoek naar meerdere plantenbakken en bloempotten? Vraag een vrijblijvende offerte aan! Ook kunnen wij voor u de beplanting verzorgen of u adviseren omtrent beplanting.

7 artikel(en)

per pagina
 • arrow
  90cm
  Totaal
  39cm
  diameter
  POT

  BIENVENIDO

  € 319,00
  Hoge plantenbak voor binnen of buiten met "Welkom" in vele talen…
  Kies uit drie maten
 • arrow
  120
  Totaal
  50
  diameter
  POT

  GLOSSY LIV

  € 449,00
  Extra hoge zwarte plantenpot van maar liefst 120cm…

 • arrow
  120
  Totaal
  50
  diameter
  POT

  GLOSSY LIZZY

  € 449,00
  Extra hoge witte plantenpot van maar liefst 120cm…

 • arrow
  95cm
  Totaal
  55cm
  diameter
  POT

  PRAQUERE

  € 339,00
  Zeer grote en exclusieve plantenpotten, voor huis en tuin…
  Kies uit twee extra grote maten
 • arrow
  100cm
  Totaal
  41cm
  diameter
  POT

  PRECIOSA

  € 319,00
  Luxe vazen, van sterk en authentiek keramiek, ook voor buiten…
  Kies uit twee maten
 • arrow
  88cm
  Totaal
  50cm
  diameter
  POT

  SCULPTURE

  € 319,00
  Exclusieve plantenpot met brons keramiek kleur…
 • arrow
  152cm
  Totaal
  45cm
  diameter
  POT

  TOWER

  € 419,00
  Hoge sierpotten voor binnen en buiten....

7 artikel(en)

per pagina


Plantenbakken en bloempotten buiten en vorst

Het grootste gedeelte van onze collectie bloempotten en plantenbakken voor buiten is volledig vorstbestendig. Dit betekent dat er geen kans is op vorstschade aan uw plantenbak of bloempot als het buiten lang vriest. Een aantal plantenbakken en bloempotten kunnen wel buiten, maar zijn niet vorstbestendig, indien dit het geval is, staat dit vermeld in de productbeschrijving. Deze bakken en potten kunt u bij een sterke vorstperiode het beste tijdelijk van buiten naar binnen halen. Let ook op of uw plant vorstbestending is; er zijn gradaties in winterhardheid. Een matig winterharde plant kunt u over het algemeen beter binnen plaatsen bij min vijf graden. Indien uw plantenbak of bloempot voor buiten vorstbestendig is, maar uw plant niet, plaatst u de objecten tijdelijk binnen of pakt u deze in met noppenfolie of vliesdoek. Zorg er altijd voor dat uw plant kan ademen!

Tip: Verzwaar uw buiten plantenbakken en bloempotten

Het is aan te raden om uw plantenbakken buiten en bloempotten buiten te verzwaren. Dit beschermt de potten en bakken buiten tegen omwaaien bij een storm. Daarnaast biedt het protectie tegen per ongeluk omver stoten of spelen door kinderen. En niet te vergeten: door verzwaring worden uw bloempotten en plantenbakken buiten beschermd tegen diefstal. Indien u een kant en klare plant in pot combinatie bij ons besteld, zal deze verzwaard afgeleverd worden, tenzij de bakken een verhoogde binnenpot hebben.