Populaire planten

Hieronder vind je snel de meest populaire, hippe en stijlvolle planten van nu, van de Musa via de Lyrata tot aan de nieuwkomer Pandurata. Wist je dat planten inmiddels zo populair zijn, dat ze hét fashion accessoire voor het huis zijn? Het begon een aantal jaren terug met de Strelitzia en Cactus planten die erg populair werden en sindsdien wordt het rijtje snel aangevuld. Wat deze populaire planten allemaal gemeen hebben, is dat ze van formaat zijn. Kleine plantjes voor in de vensterbank zijn snoezig, maar wel een beetje passé. Onze favorieten van het lijstje populaire planten voor in huis zijn de Strelitzia, de Pleomele, de Green Beauty en de Pandorata; prachtig én sterk. Bestel direct ook een sierpot en laat je plant heerlijk gemakkelijk opmaken voor je.
Kies uit de leukste en meeste iconische planten van dit moment op deze pagina met populaire planten voor thuis. De Alocasia is erg iconisch, net als de Strelitzia, beide met grote uitgesproken bladeren. Ook de Monstera / gatenplant is niet meer weg te denken. Een populaire plant van alle tijden is de Kamerlinde, echt een plant voor in huis en minder geschikt voor kantoor. Cactussen zijn echte hipster planten, maar ook een cactus heeft water nodig en het liefst niet al te veel, dan gaat deze van binnen uit rotten. Een stoere boom in huis? Kijk dan eens naar een mooie Pleomele, nog niet de meest populaire plant voor in huis, maar wel met prachtig hout en beresterk. Naast deze populaire planten hebben we ook een mooie, eigen collectie potten.

7 artikel(en)

per pagina
 • arrow
  55cm
  Totaal
  20cm
  diameter
  POT

  XANTHOSOMA LIME

  € 79,00
  Leuke, spontane en aparte grote kamerplant...


 • arrow
  160cm
  Totaal
  30cm
  diameter
  POT

  KAMERDEN

  € 119,00
  Grote kamerden, kan tegen lage temperaturen...


 • arrow
  120cm
  Totaal
  30cm
  diameter
  POT

  ALOCASIA

  € 119,00
  Prachtige plant met schitterende grote bladeren....
 • arrow
  130cm
  Totaal
  35cm
  diameter
  POT

  MASCARENA PALM

    Aanbieding Nu   € 179,00 € 139,00

  Exotische kamerplant palm op stam, exclusief bij Chicplants....
 • arrow
  220cm
  Totaal
  40cm
  diameter
  POT

  A MUSA Bananenplant

    Aanbieding Nu   € 199,00 € 159,00

  Prachtige extra grote Musa met ruig... • arrow
  180cm
  Totaal
  40cm
  diameter
  POT

  STRELITZIA NICOLAI

  € 199,00
  Prachtige grote Strelitzia... • arrow
  250cm
  Totaal
  50cm
  diameter
  POT

  A STRELITZIA AUGUSTA

    Aanbieding Nu   € 349,00 € 299,00

  Grote en ruige Strelitzia Augusta...7 artikel(en)

per pagina

Populaire planten

Populaire planten op project basis of opgepot ontvangen? Dat kan, stel uw eigen combinaties samen of vraag een offerte aan bij grotere aantallen (>5). Omdat de plant zo populair is dat deze steeds vaker gezien wordt als fashion accessoire voor het interieur, worden deze ook vaak integraal meegenomen in een nieuw ontwerp. Bent u interieur ontwerper, contacteer ons dan voor de mogelijkheden. Op een deel van onze collectie is bij grotere aantallen wederverkoperskorting mogelijk. Een ontwerp met zo'n leuke en populaire plant voor in huis, heeft een streepje voor!

U ontvangt altijd een goed verzorgingsadvies voor uw plant

Een plant die van de kweker afkomt is meestal op zijn mooist, en u ontvangt van ons advies om uw populaire plant ook mooi te houden. Bij de kweker staat de plant helemaal optimaal qua temperatuur, waterbehoefte, voeding en vooral licht. Direct van de kweker naar de woonkamer is niet altijd een goed idee, omdat de schok dan te groot kan zijn. Chic Plants verkoopt uit eigen voorraad en acclimatiseert de plant voordat deze naar u gaat, voor een mildere overgang. Verder raden wij vaak aan om de plant van een lichte plek langzaam naar een minder lichte plek te schuiven zodat de plant langzaam kan wennen. Zo geeft u uw prachtige plant uit dit lijstje van populaire planten voor in huis een goede start!