Populaire & hippe kamerplanten

Hieronder vind je snel de meest populaire, hipste en meest stijlvolle planten van nu, van de Musa via de Lyrata tot aan de Strelitzia. Wist je dat planten inmiddels zo populair zijn, dat ze hét fashion accessoire voor het interieur of kantoor zijn? Wat deze populaire planten allemaal gemeen hebben, is dat ze van formaat zijn. Kleine plantjes voor in de vensterbank zijn snoezig, maar wel een beetje passé. Bestel direct ook een sierpot en laat je plant heerlijk gemakkelijk voor je opmaken. Naast deze populaire planten hebben we ook een mooie, eigen collectie potten.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De meest populaire planten van nu: de Strelitzia en de Lyrata

Overweegt u een populaire plant cadeau te doen, maar niet helemaal zeker van uw keuze? Kies voor een mooie Strelitzia Nicolai of Lyrata. Met deze planten zit u vrijwel altijd goed, ze zijn momenteel erg populair en hebben een hoge likeability factor. Ze kunnen beide op een halflichte of lichte standplaats en zijn niet moeilijk in de verzorging. Indien u tegelijkertijd een mooie sierpot bij ons bestelt, kunt u het geheel direct laten opmaken door ons. Heerlijk gemakkelijk en extra leuk voor de ontvanger om zijn/haar populaire plant direct in een mooi jasje te ontvangen.

De vijf meest populaire planten voor thuis van 2019

De populairste plant van 2019 is ongetwijfeld de Strelitzia, in al zijn vormen (Reginae, Nicolai, Augusta). Een close follower is de Lyrata, met name de vertakte Lyrata plant is erg populair. De Cactus Ingens is ook een graag geziene groene gast. Op de vierde plaats van populaire planten staat de Xanadu Large met zijn mooie luchtwortels. Last but not least, de Monstera is een goude oude, maar nog steeds erg populair.