Inspirerende interieurbeplanting in Amsterdam!


Zoekt u inspirerende, stoere, gave, stijlvolle en duurzame interieur- of projectbeplanting voor uw restaurant, hotel, kantoor, congrescentrum of museum in Amsterdam? Chicplants helpt u graag. Projectbeplanting betreft de levering van een aantal grote objecten voor een open ruimte. Wij denken graag met u mee hoe wij het interieur extra inspiratie kunnen geven met bijzondere bomen, planten en potten. Van stoere Lyrata's tot iconische Cactussen, charmante orchideeën en artistieke hangwanden.

Wij werken samen met zowel architecten, interieur ontwerpers, project inrichters, office managers en directeur-eigenaren. Overleg en luisteren staan hierbij centraal, samen komen we tot de mooiste en meest geschikte opties gezien decor, maatvoering, functie en budget.

U kunt ons benaderen wanneer u zich met een architect aan het oriënteren bent of wanneer u met luxe projectbeplanting graag een finishing touch wilt aanbrengen. Daarbij kijken we altijd naar het doel wat u nastreeft: de ondersteuning van uw imago en positionering of wellicht streeft u gezondheidseffecten na. De ideale projectbeplanting combineert beide doeleinden.

Wij leveren projectbeplanting met of zonder onderhoudsabbonnement. Weet u al precies wat u wilt en wilt u meer dan 7 objecten direct van onze site online bestellen? Vraag dan gerust vrijblijvend een korting aan. Heeft u liever advies op locatie?

Projectbeplanting met kunstwerken van plantenbakken en plant
Projectbeplanting met hydrocultuur is gemakkelijk in de verzorging

Projectbeplanting: Liever advies op locatie?

Geen probleem, dan nemen we samen met u de verschillende constructies door met betrekking tot aankoop, huur of lease van uw projectbeplanting. Lees hier al wat meer over de verschillende voor-en nadelen van het huren, kopen of leasen van planten.. Dan bekijken we samen met u de standplaatsen, meten we de afmetingen op, meten we de lichtwaarden met een LUX meter, kijken we naar de verschillende opties aan potten en planten aan de hand van boeken en afbeeldingen. Chicplants levert zowel grond planten ("normale planten"), hydrocultuur planten en semi-hydrocultuur. Deze twee beplantingssystemen hebben verschillende voor en nadelen. Zoekt u hippe, inspirerende beplanting? Dan is grondcultuur geschikter omdat er simpelweg veel meer variëteit in het aanbod is. Wist u dat we van grondplanten een semi hydrosysteem met watermeter kunnen maken? Dan heeft u het beste van beide werelden!

Wij kijken ook naar het design van uw ruimte en de gewenste uitstraling, zodat de beplanting ook echt iets doet met uw klanten en inspireert. Desgewenst kunnen we u ook alleen adviseren en van een objectieve second opinion voorzien. Wij zijn niet afhankelijk van één bepaalde toeleverancier, noch van de inkomsten van het onderhoud van de beplanting en zien onderhoud meer als service dan als verdienmodel en onderscheiden ons daarin sterk van onze collega's. Indien het onderhoud goed te doen is en u wilt het zelf doen, zullen wij de vereiste informatie ook met u delen en niet afschermen. Na plaatsing kunt u ons altijd nog bellen voor advies en op vervangplanten ontvangt u altijd korting. Indien uw ruimte te donker is, zijn wij eerlijk en zullen wij kunstplanten adviseren. De kosten inclusief voorrijden bedragen 75,- voor advies op locatie en een gepast voorstel. Indien u de beplanting bij ons bestelt, wordt dit bedrag van uw bestelling afgetrokken. Meer weten of ontvangt u graag advies op locatie? Bel ons nu voor een afspraak op: 020-775 1990 of e mail naar info@chicplants.com

Met vriendelijke groet,

Elaine Penning
Managing Director
Email: info@chicplants.com
Telephone: 020 775 1990