Strelitzia Nicolai en Strelitzia Reginae online kopen

De Strelitzia is één van de koplopers uit het lijstje met populaire planten. De Strelitzia Nicolai kenmerkt zich door zijn grote, ruige bladeren met hier en daar een scheur. De Strelitzia Reginae blijft wat lager, is wat voller en heeft meer bladeren en geeft prachtige bloemen. Deze Strelitzia wordt ook wel de Paradijsvogelplant genoemd. Elke "snavel" heeft meerdere bloemen in zich met prachtige blauw en oranje kleuren. Hieronder hebben wij een aantal mooie Strelitzia's voor u geselecteerd, met of zonder pot en of stel zelf uw droomcombinatie samen van plant en pot. Zo kunt u uw Strelitzia gemakkelijk online bestellen en kant en klaar laten bezorgen. Geef uw Strelitzia een ruime potmaat. De kleine Strelitzia Nicolai past het beste in een potmaat 35-40; de grote Strelitzia Nicolai en de Paradijsvogelplant hebben een potmaat 40-50cm nodig. De wortels van de Strelitzia hebben dan voldoende ruimte om door te blijven groeien en zo blijft de verhouding tot de plant / kroon van de Strelitzia mooi. Bestel met een gerust hart uw Strelitzia hier online.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Strelitzia Nicolai of Strelitzia Reginae met of zonder sierpot online bestellen

De Strelitzia Nicolai of Reginae kunt u bij ons online bestellen met of zonder sierpot. Indien u een plant met sierpot bij ons bestelt, ontvangt u deze kant en klaar / opgepot. Wij vullen de pot op tot de juiste hoogte, plaatsen een inzethoes, wat korreltjes. Vervolgens halen wij de plant uit de kweekpot en vullen we het geheel af met voedende aarde. Zo lijkt het één mooi geheel. Uw Strelitzia Nicolai, Augusta of Reginae online bestellen was nog nooit zo eenvoudig.

Geef uw Strelitzia Nicolai of Reginae visueel de ruimte

De Strelitzia Nicolai en Reginae zijn grote planten en echte eye-catchers in uw interieur. Geef de planten daarom de ruimte. Te dicht op een bank of teveel eromheen is over het algemeen minder mooi. De kleinere Strelitzia Nicolai heeft van zichzelf wat minder ruimte nodig. De Strelitzia Nicolai is er in verschillende maten, de Augusta hebben we momenteel in één grote maat leverbaar. Kies de Strelitzia plant die het beste bij u past.