Witte plantenpotten

Hier vindt u een mooie selectie van ons totaal portfolio aan prachtige, stijlvolle witte plantenpotten en bloempotten. Witte plantenpotten zijn tijdloos en passen goed in een modern interieur, of juist als contrast in een interieur. Op zoek naar een iets ander model of net een andere maat? Bel of mail ons en wij zijn u graag van dienst. Vraag bij meerdere exemplaren gerust een offerte aan. Ook dragen wij zorg voor beplanting en lichtmetingen en advies op locatie, of maak gebruik van onze handige en gratis oppotservice bij gelijktijdige bestelling van plant en pot.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Witte plantenpotten: verschillende materialen en eigenschappen

Er zijn veel verschillende materiaal soorten. Een groot gedeelte van het assortiment witte plantenbakken is gemaakt van Fiberstone, een mengsel van kunststof, gemalen hardsteen en glasvezel. Hierdoor zijn de plantenbakken stevig en vorstvrij, zonder ze loodzwaar te maken. Een ander deel van de collectie witte bloempotten en plantenpotten is van keramiek: een prachtig natuurproduct met een handmatige afwerking. Het geeft een rustiek doch tijdloos element in uw interieur. Keramiek is wel zwaar, maar heeft een prachtig authentieke uitstraling. Keramiek kan ook buiten geplaatst worden.

Witte bloempotten: liever kant en klaar met opmaak?

Wij maken de witte plantenpotten en plantenbakken graag voor u op en bieden dit gratis aamn bij gelijktijdige bestelling van plant en pot. Bij het wit van de plantenbak kan een donkerkleurige plant een heel mooi contrast geven. Anderzijds kan een lichtgroene plant in een mooie witte plantenpot een exotisch en tropisch tintje geven aan uw interieur. Wenst u een mooi, natuurlijk object zonder veel onderhoud? Kleed uw exclusieve witte plantenbak of plantenpot dan af met een mooi en artistiek arrangement van droogtakken. Dat kan in een sierlijke stijl, een moderne en abstracte stijl of juist op een heel natuurlijke wijze.