Witte plantenbakken en witte bloempotten

Hier vindt u een mooie selectie van ons totaal portfolio aan prachtige, stijlvolle witte plantenbakken en bloempotten. Witte plantenbakken zijn tijdloos en passen goed in een modern interieur, of juist als contrast in een interieur met veel natuur- en houttinten. Op zoek naar een iets ander model of net een andere maat? Wenst u uw witte plantenbakken of witte bloempot
mooi opgemaakt te ontvangen met een droogarrangement? Bel of mail ons en wij zijn u graag van dienst. Vraag bij meerdere exemplaren gerust een offerte aan. Onze offertes zijn altijd vrijblijvend. Ook dragen wij zorg voor beplanting en lichtmetingen en advies op locatie, of maak gebruik van onze handige oppotservice.

6 artikel(en)

per pagina
 • arrow
  50cm
  Totaal
  66cm
  diameter
  POT

  BULB

  € 229,00
  Keramieken off-white speelse bolvorm plantenpot…
 • arrow
  100cm
  Totaal
  41cm
  diameter
  POT

  ESTATUA

    Aanbieding Nu   € 299,00 € 239,00

  Grote luxe plantenpotten, voor huis en tuin…
 • arrow
  50cm
  Totaal
  50cm
  diameter
  POT

  GUAPA

  € 189,00
  Exclusieve plantenpot van dik keramiek, voor buiten en binnen…
 • arrow
  68cm
  Totaal
  50cm
  diameter
  POT

  INNOCENT

  € 229,00
  Mooie witte vazen / potten van dik keramiek....
 • arrow
  30
  Totaal
  90
  diameter
  POT

  SENSUAL BEIGE

  € 189,00
  Hoge beige witte van authentiek keramiek…

 • arrow
  90cm
  Totaal
  40cm
  diameter
  POT

  SILENZA

    Aanbieding Nu   € 199,00 € 169,00

  Prachtige, witte keramiek potten , voor binnen en buiten…

6 artikel(en)

per pagina

Witte plantenbakken: verschillende materialen en eigenschappen

Er zijn veel verschillende materiaal soorten. Een groot gedeelte van het assortiment witte plantenbakken is gemaakt van Fiberstone, een mengsel van kunststof, gemalen hardsteen en glasvezel. Hierdoor zijn de plantenbakken stevig en vorstvrij, zonder ze loodzwaar te maken. Een ander deel van de collectie witte bloempotten en plantenpotten is van keramiek: een prachtig natuurproduct met een handmatige afwerking. Het geeft een rustiek doch tijdloos element in uw interieur. Keramiek is wel erg zwaar en wij raden altijd aan om een wielplaat te gebruiken. Dit ter bescherming van de vloer en ter voorkoming van krasjes bij verplaatsing. Keramiek kan ook buiten geplaatst worden. Daarnaast zijn er nog mooie natuurlijke materialen die off - white plantenbakken geven, zoals creme, parelmoer schelp of creme Polystone.

Witte bloempotten: liever kant en klaar met opmaak?

Wij maken de bloempotten en plantenbakken graag voor u op. Bij het wit van de plantenbak kan een donkerkleurige plant een heel mooi contrast geven. Anderzijds kan een lichtgroene plant in een mooie witte plantenpot een exotisch en tropisch tintje geven aan uw interieur. Wenst u een mooi, natuurlijk object zonder veel onderhoud? Kleed uw exclusieve witte plantenbak of plantenpot dan af met een mooi en artistiek arrangement van droogtakken en / of zijde bloemen. Dat kan in een sierlijke stijl, een moderne en abstracte stijl of juist op een heel natuurlijke wijze.