INNOCENT

€ 229,00

Witte vazen van stevig, karaktervol en authentiek keramiek. Voor binnen en buiten, in twee mooie maten

Buitenhoogte in cm : 68
Buitendiameter in cm : 50

Witte vazen van prachtig keramiek vormen een karaktervol pronkstuk in uw interieur. De vaas heeft een klassieke vormgeving gecombineerd met een authentieke en stoere uitstraling. Deze witte vaas is gemaakt van keramiek, wat een handgemaakt natuurproduct is, spikkeltjes van de hitte van het bakproces en kleine kleurafwijkingen kunnen voorkomen. Dit geeft de pot een warme en levendige uitstraling ten opzichte van potten van kunststof, die 100% glad en egaal van kleur zijn.

Combineer deze grote witte potten met een bijzondere plant

Deze witte vazen zijn ook geschikt voor buitenplaatsing en staan prachtig op een terras met antraciet of marmer, of als warme verwelkoming naast een brede voordeur. Door het gewicht van deze pot kunt u deze met een gerust hart buiten plaatsen. Voor binnen combineert deze pot heel mooi met een veelheid aan middelhoge planten. Bestel direct een mooie plant bij ons en laat uw prachtige witte vaas heerlijk gemakkelijk door ons opmaken!

Materiaal: Keramiek
Kan binnen en buiten geplaatst worden. Gebruik bij binnenplaatsing een binnenhoes voor waterdichtheid en om uw witte vazen mooi schoon te houden van aanslagen.

Extra informatie

Front Page Featured Product Nee
Buitenhoogte in cm 68
Buitendiameter in cm 50
Binnenhoogte in cm Nee
Binnendiameter in cm Nee
Extra Text Nee
Plaatsing Binnen en buiten
Materiaal Keramiek
Materiaal Nee
Moodimagery Nee

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 229,00
VEILIG BETALEN
1-5 DAGEN LEVERTIJD
BEZOEK OOK ONZE SHOWROOM
Witte potten en vazen | Chicplants

Andere klanten kochten ook :